Instytut Roberta Noble

Wyzwanie piosenkowe :)

Zaczęty przez BartekP, Kwiecień 18, 2024, 09:19:59 PM

« Twórczość | Palo Santo »

kynek

Cytat: BartekP w Kwiecień 20, 2024, 08:31:49 PMZrobi się podkład i pójdzie w świat, każdy będzie mógł zaśpiewać swoją wersję :)

(3 raz to piszę bo znika :) )

Jak to możliwe że znika?! :D :D :D

BartekP

Cytat: kynek w Kwiecień 20, 2024, 08:33:16 PM
Cytat: BartekP w Kwiecień 20, 2024, 08:31:49 PMZrobi się podkład i pójdzie w świat, każdy będzie mógł zaśpiewać swoją wersję :)

(3 raz to piszę bo znika :) )

Jak to możliwe że znika?! :D :D :D
Za dużo piszecie :D

BartekP

Dodaję kolejne wymaganie: zakaz używania a.i. :)

(Przed chwilą zobaczyłem straszny film na youtubie i cieszę się że nie jestem zawodowym muzykiem)

Robert Noble

Cytat: BartekP w Kwiecień 21, 2024, 01:39:17 PMDodaję kolejne wymaganie: zakaz używania a.i. :)

(Przed chwilą zobaczyłem straszny film na youtubie i cieszę się że nie jestem zawodowym muzykiem)

Myślisz, że tylko zawodowy muzyk ma przerąbane z powodu AI? :)

EosCris

Cytat: BartekP w Kwiecień 21, 2024, 01:39:17 PMDodaję kolejne wymaganie: zakaz używania a.i. :)

hi hi hi ai już od dawna tworzy muzykę sama na yt :D Bartłomieju czemu Cię to tak dziwi? :D ludzkośc dąży tylko po równi pochyłej ku upadkowi :D dlatego trzeba stać sie Wojownikiem przez wielkie Wu aby to ogarnąć! :D  <kankan>  <sup>  :)):  <gitara>

BartekP

Tak wszyscy mamy przerąbane  :) , ale to   co zobaczyłem to na podstawie opisu, kilka zdań robi pełny utwór i generuje wokal...
Jeszcze miesiąc i będzie nie do odróżnienia.
A i wypluwa utwór w minutę  :o

Robert Noble

Cytat: BartekP w Kwiecień 21, 2024, 05:18:51 PMTak wszyscy mamy przerąbane  :) , ale to  co zobaczyłem to na podstawie opisu, kilka zdań robi pełny utwór i generuje wokal...
Jeszcze miesiąc i będzie nie do odróżnienia.
A i wypluwa utwór w minutę  :o
Bartek to już jest nie do odróżnienia i generuje w sekundę. To co Ty oglądasz to tylko jakieś zabawki, które są dostępne dla publiki. Od lat są już takie rzeczy, że się fizjologom nie śniły. Niestety człowiek nie widzi niczego, ponieważ jest pod całkowitą kontrolą.

Ale wracajmy do tematu piosenki. Czekamy na dalsze teksty i zwrotki!

BartekP

Tutaj czekamy na Tolteca, żeby mieć motyw muzyczny, myślę że około tygodnia, powiedział że nagra ale musi opracować.

EosCris

ooo super sprawa! Ja już nie mogę się doczekać Toltecowego nagrania metalowego piosenki Naguala :D A na tę muzyke i teksty również czekam z niecierpliwością! :D

BartekP

Cytat: EosCris w Kwiecień 21, 2024, 07:01:42 PMooo super sprawa! Ja już nie mogę się doczekać Toltecowego nagrania metalowego piosenki Naguala :D A na tę muzyke i teksty również czekam z niecierpliwością! :D
Wolałbym żeby to była gitara akustyczna, żeby się przedrzeć z głosem przez elektryczną trzeba się nieźle drzeć :)

EosCris

Cytat: BartekP w Kwiecień 21, 2024, 07:04:14 PM
Cytat: EosCris w Kwiecień 21, 2024, 07:01:42 PMooo super sprawa! Ja już nie mogę się doczekać Toltecowego nagrania metalowego piosenki Naguala :D A na tę muzyke i teksty również czekam z niecierpliwością! :D
Wolałbym żeby to była gitara akustyczna, żeby się przedrzeć z głosem przez elektryczną trzeba się nieźle drzeć :)

eheh to faktycznie może być problem :) Toltec musisz wpaść do nas ja mam gitarę akustyczną :D ahha

Robert Noble

Cytat: BartekP w Kwiecień 21, 2024, 06:58:33 PMTutaj czekamy na Tolteca, żeby mieć motyw muzyczny, myślę że około tygodnia, powiedział że nagra ale musi opracować.

Tydzień minął a Toltec się nie odzywa. Czyżby piosenka pozostała tylko w sferze marzeń i fantazji? Nikt nie kwapi się do układania tekstu... cóż gdyby były jeszcze z tego jakieś profity to pewnie by się ktoś skusił, a tak to dupa...

nautiluz

Robert Noble

Cytat: nautiluz w Kwiecień 28, 2024, 06:36:58 PMMoże to za trudne zadanie

Co w nim trudnego Nautiluz? Uważasz, że to trudne zadanie dla osób, które rzekomo rozwijają swoją świadomość?

nautiluz

Absolutnie nie uważam że jest to trudne dla kogoś kto podejdzie do tego z radością

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble