Instytut Roberta Noble

zainteresowania?

Zaczęty przez Mateusz199, Marzec 15, 2024, 03:44:11 PM

« Palo Santo | Przyrząd do usuwania kleszczy »

Mateusz199

Hej!
co Was najbardziej interesuje poza rozwojem świadomości? Może ktoś ma jakieś ciekawe hobby, pasje, czy też fascynujące doświadczenia życiowe, o których chciałby się podzielić?
Dajcie znać, co Was kręci, poza tym co związane z rozwojem ducha!

Pozdrawiam, Mateusz 😊

EosCris

hmmm chyba dostaniesz ostrzeżenie ::)

Ana

Hej dla mnie wszystko co robię jest rozwojem duchowym i to jest moją pasją:)

Robert Noble

Cytat: Ana w Marzec 15, 2024, 06:58:56 PMHej dla mnie wszystko co robię jest rozwojem duchowym i to jest moją pasją:)

Ja mam podobnie :) wszystko jest rozwojem bo życie to jeden wielki rozwój :D

nautiluz

A jakby się tak zacząć... zwijać?  ;)

Robert Noble

Tu jest cała tajemnica :) Nie bez powodu życie porównuje się do oddechu... A wtedy mamy i zwijanie i rozwijanie raz za razem :)

nautiluz

Im bliżej śmierci tym. Bliżej prawdy ? Absolutu ale właśnie żeby odnaleźć się tu i tam ... i jeszcze gdzieś pomiędzy może  :))

Robert Noble

Cytat: nautiluz w Marzec 17, 2024, 10:17:21 AMIm bliżej śmierci tym. Bliżej prawdy ? Absolutu ale właśnie żeby odnaleźć się tu i tam ... i jeszcze gdzieś pomiędzy może  :))

Zawsze jesteśmy blisko prawdy, tylko, że im bliżej śmierci tym większa świadomość tego faktu.

Toltec

Ja tam lubię na pianinie grać. A z innej strony to z drewna budować.
No i kolekcjonuje ostrzeżenia 💫💫💫😶�🌫�😶�🌫�😑🤐😁
A jak mam już dużo ostrzeżeń to się zwijam, a jak nie zdążę to mnie zwijają 😂😂😂🤟👍

kynek

Cytat: Toltec w Czerwiec 01, 2024, 01:06:11 PMJa tam lubię na pianinie grać. A z innej strony to z drewna budować.
No i kolekcjonuje ostrzeżenia 💫💫💫😶�🌫�😶�🌫�😑🤐😁
A jak mam już dużo ostrzeżeń to się zwijam, a jak nie zdążę to mnie zwijają 😂😂😂🤟👍

Jakie ostrzeżenia??? To ciekawe :-)🤨

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble