Instytut Roberta Noble

Festiwal Jedności Ducha i Ciała

Zaczęty przez Mote, Marzec 26, 2018, 07:32:40 PM

« 2 uordziny sklepu ezoterycznego szamanskibeben.pl | Red Eye »

Mote

Festiwal Jedności Ducha i Ciała
25-27 Maja 2018
Zapraszamy was na trzy dni pośród Natury, pełne inspirujących spotkań i radości bycia.
Festiwal Jedności Ducha i Ciała to wspólna kreacja wielu osób, których łączy miłość do Matki Ziemi, ciekawość świata i świadomość, że najwięcej osiągniemy poprzez wspólne działanie.
W otoczeniu sosnowych lasów, trzech jezior, świeżego powietrza i przy wspólnym ogniu – puścimy to, co już nam nie niepotrzebne, robiąc miejsce na nowe. Zgromadzenie Plemion jest przestrzenią na holistyczną integrację umysłowego, emocjonalnego i duchowego rozumienia rzeczywistości, niezbędną do stałego funkcjonowania w harmonii z sobą i otaczającym światem, przeżywania każdej chwili w pełni.
Przed nami dni warsztatów, prelekcji, koncertów. śpiewu, ruchu spontanicznego, pracy z ciałem i energią oraz wielu innych dostępnych aktywności. Oczyścimy świadomość, wsłuchamy się w dźwięki szamańskich bębnów i bicie własnych serc. Odczujemy uzdrawiającą wibrację naturalnych instrumentów, zgromadzimy się na rytualnych ceremoniach i w kręgach.
Zajęcia poprowadzą pasjonaci, którzy chcą dzielić się z innymi swoim doświadczeniem i wiedzą. To przestrzeń, w której będziemy mogli wymieniać się i uczyć się od siebie nawzajem, w atmosferze bliskości i autentyczności.
Wierzymy, że wspólnie stworzymy miejsce, w którym pozwolimy sobie na naturalność i pierwotność. Tuż przed majową pełnią księżyca, także i my będziemy zmierzać do Pełni- tak, by po prostu być razem, doświadczając nieskrępowanej radości i harmonii ciała, umysłu i ducha.

http://www.festiwaljednosci.pl/index.php/prowadzacy/

Robert Noble

Mote

Taki mam zamiar, mam nadzieję że wszechświat nie ma innego zamiaru hehe. A Ty Robert myślisz o pojawieniu się na festiwalu?

Robert Noble

Rozumiem :) Mnie na pewno tam nie będzie :) Najwcześniej to się chyba na zlocie IRN pojawię...

karolkraftwerk

Ktoś był? Jak wrażenia? Chciałem się tam wybrać, ale z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem dotrzeć :(

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble