Instytut Roberta Noble

targi ezoteryczne

Zaczęty przez Robert Noble, Listopad 16, 2014, 09:53:14 PM

« Medycyna Amazonii zamówienie | Ławeczka do medytacji »

Robert Noble

Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na targi ezoteryczne? Tak właściwie to są to targi Medycyny Naturalnej i Kosmetyki.

Najbliższe z tego co wiem odbywać się będą w warszawie, a oto szczegóły:

Termin :
5, 6, 7 grudnia 2014

Miejsce :
Warszawa
Hala Warszawianka
ul. Piaseczyńska 71

www: http://www.kameleon.targi.pl/

Ja rozpatruję możliwość pojawienia się na targach... prosta przyczyna, skończyła mi się pasta do zębów bez fluoru ;)

zinka

No ładnie, taki szeroki wachlarz asortymentu tam prezentują i oferują, a Ty tylko po pastę będziesz się przemieszczał, hmm widocznie bardzo Ci spasowała ;D

Robert Noble

Rzeczywiście wyjazd stoi pod znakiem zapytania. Być może dopiero odwiedzę targi we wrocławiu, które odbywać się będą w lutym. A pastę trzeba będzie zamówić przez neta. Ta ostatnia faktycznie zła nie była, ale chciałbym spróbować jeszcze jakiejś innej... może goździkowej ;)

zinka

No to, koniecznie musisz odwiedzić najbliższe Targi w okolicy, nie ma to jak goździkowa ;)

Robert Noble

Cytat: zinka w Listopad 18, 2014, 07:03:37 PM
No to, koniecznie musisz odwiedzić najbliższe Targi w okolicy, nie ma to jak goździkowa ;)

Używałaś już goździkowej ? Polecasz? Myślałem, że można kupić jakąś o smaku kokosowym, ale jak zacząłem przeszukiwać neta to natrafiałem tylko na jakąś własnej roboty. A taka kokosowa....mmmm to byłoby coś :)

zinka

Ano najlepsze są własnej roboty, a czemu akurat kokosowa przypadła Ci od gustu? 

Robert Noble

Lubię smak kokosowy. Ostatnio kupiłem taki jogurt pitny śmietanowy o smaku kokosowym. Po prostu rewelacja, szkoda, że tak mało (230ml), wypija się jednym duszkiem ;)
Zinka nie wiesz, że baton bounty ma smak raju ? :D

zinka

O tak, bounty są super <ok>, może dlatego, że są rajskie,  ostatnio nawet takie lodowe kokosowe batony sobie serwuję. <jupi>

Robert Noble

Wracając do targów to szkoda, że nie mają tam więcej jakiś mieszanek ziołowych do śnienia. Seth ostatnio kupił jakieś herbaty trzeba go podpytać czy są dobre. Czyli prawdopodobnie z warszawy nic nie wyjdzie, za to wrocław jest już bardziej prawdopodobny.

Mam nadzieję, że trafie na tego znachora co widział te dziwne rzeczy w mojej aurze... Tym razem inaczej z nim porozmawiam. Zinka Ty do wrocka to chyba nie masz daleko co ?

zinka

Jak to nie mam daleko, trochę drogi mam, a ten czarodziej pewnie będzie :)

Robert Noble

Prawdopodobnie pojawimy się na targach we wrocławiu. Jak znajdę szczegółowe info o tej imprezie to dam znać. Kto wie może będziemy mieć własne stoisko... :)

zinka

No to super, 15luty  ::) może coś wykombinuję i Was obejrzę w działaniu ;D

Robert Noble

Zinka skąd wiesz, że odbywają się 15 lutego ? Coś słabo z konkretnymi informacjami o tej imprezie. Na głównej stronie hali 1000 lecia też nic nie ma...

Meszi

Nie wiedziałem, że odbywają się takie targi i to we Wrocławiu. Mieszkam bardzo blisko Wrocławia więc chętnie się zjawię :)
Oczywiście kążdy ma inne potrzeby itd ale polecacie coś na tych targach? Poza pastą do zębów?  ;D

edit:
znalazłem jakiś spis targów i niestety brakuje tam Wrocławia :/

zinka

No jak to, przecież wszystko wiadomo kiedy i gdzie ;)

TARGI EZOTERYCZNE 2015 - WROCŁAW

Wrocławskie Targi "Niezwykłości" 2015

Termin:
luty 2015

Miejsce:
Wrocław, Hala Ludowa
ul. Wystawowa1

Zakres tematyczny:

terapie naturalne, medycyna niekonwencjonalna
zdrowa żywnośći dietetyka
ziołolecznictwo, zioła i przyprawy
kosmetyka naturalna
radiestezja i Feng Shui
ezoteryka, porady, wróżby, przepowiednie, chiromacja, astrologia
irydologia
sprzęt do relaksacji
wydawnictwa, czasopisma tematyczne, płyty i kasety z muzyka relaksacyjną
homeopatia, psychoterapia, rehabilitacja, seanse zbiorowe i indywidualne
kamienie naturalne, akcesoria, biżuteria ezoteryczna

No nie wiem skąd wzięłam 15lutego  ::) jakoś tak spojrzałam i zobaczyłam właśnie tę datę, zobaczymy czy się sprawdzi ;D

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble