Instytut Roberta Noble

targi ezoteryczne

Zaczęty przez Robert Noble, Listopad 16, 2014, 09:53:14 PM

« Medycyna Amazonii zamówienie | Ławeczka do medytacji »

Robert Noble

Zinka targi zazwyczaj odbywają się przez cały weekend, ja preferuję zazwyczaj soboty :) Ciekawe czy utrafiłaś dobry tydzień :) Mam nadzieję, że będzie obiecana kawa. W sumie to nie pamiętam kto komu miał stawiać... ;) 

zinka

No zobaczymy, obstawiam 13-15luty, a z tą kawą, to ładnie namieszałeś, sama nie wiem ::)

Postawimy sobie wzajemnie i będzie po sprawie, jak spotkanie dojdzie do skutku ;D 

...a teraz, to wirtualnie wypijemy ;)
<kawa> <kawa>

Robert Noble

A więc już wiadomo :)
Wrocławskie Targi "Niezwykłości" 2015

Termin:
20,21,22 luty 2015

Miejsce:
Wrocław, Hala Ludowa
ul. Wystawowa1
Czyli 21 luty (sobota) jest najbardziej prawdopodobnym dniem w którym się pojawimy :)

Robert Noble

Póki co jest pod górkę :) Nie odpisują na maile nie odbierają telefonów :) A targi już za niecały miesiąc. 

Sofia

O super bo ja też się wybieram na te targi :)  Ciekawe czy się spotkamy gdzieś przypadkiem :)

Robert Noble

Jeśli w końcu uda się załatwić miejscówkę to pewnie się spotkamy :) Zazwyczaj obchodzi się wszystko co jest... :D

Robert Noble

Pomyślne wiatry chyba nam sprzyjają i coraz bardziej prawdopodobne jest, że zjawimy się na targach w sobotę 21. Będzie można porozmawiać,  pośmiać się, przetestować Redeye'a, a także nabyć książkę OOBE. Drugie życie poza ciałem.

Sofia

Bardzo się cieszę, że będziecie :) Tzn. Ty i Zinka Robercie, czy jeszcze kogoś masz na myśli?

Robert Noble

Sofia mówiąc "my" mam na myśli siebie, Setha i Zinkę :)
Na ostatnich targach odbywających się w Katowicach również wystąpiliśmy w takim składzie reprezentując IRN, chociaż nie jako wystawcy...

Robert Noble

Ok czyli jutro (sobota) godzina 10:00 jesteśmy na targach niezwykłości :) Do zobaczenia!

Sofia

Na targach było wspaniale i to głównie dzięki ekipie IRN!
Zinka, Robert, Seth super było was poznać na żywo, porozmawiać o rzeczach metafizycznych i tych bardziej przyziemnych również. Jesteście niezwykłymi ludźmi i bije od was piękna energia. Cieszę się, że was poznałam i mam nadzieję, że w końcu dojdzie do jakiegoś zlotu i spotkamy się w jeszcze większym gronie.
Robercie, dziękuję Ci raz jeszcze za książkę z dedykacją i inne gifty (zawsze chciałam mieć ten świecący długopis) ;D
Tak, więc kto nie był niech żałuje :>
Poza tym miałam okazję poeksperymentować z RedEye i nie wiem jak to wyjaśnić ale strasznie polubiłam to urządzonko i jakoś teraz nie mogę przestać o nim myśleć. Podczas relaksacji czułam jakbym była w kosmosie a potem na statku kosmicznym :)  Tak, więc zamierzam go nabyć jak tylko uzbieram środki :) RedEye <3

Meszi

Ja już przed targami żałowałem, że nie będę  ;D niestety okoliczności mi nie pozwoliły ;)

zinka

Wydarzenie, które warto powtórzyć w przyszłości, świetna atmosfera i świetna ekipa  <ekipa> tak trzymać :) <ok>

Robert Noble

To prawda warto powtórzyć takie spotkanie :) Krótką relację widzianą moimi oczami zamieściłem na stronie IRN http://www.instytutnoble.pl/targi-niezwyklosci-relacja/

Co prawda nie sposób wszystkiego było dokładnie opisać, po prostu trzeba było to przeżyć. Tak, kto nie był niech żałuje :)

zinka

Super relacja, nadajesz się na reportera <ok>

Czytałam tę relację z uśmiechem na twarzy ;D , czułam się jakbym tam znowu była, normalnie odlot totalny,  rzetelnie opisałeś spotkanie i bardzo realistycznie,  rewelacja <ok>

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble