Instytut Roberta Noble

cześć :)

Zaczęty przez journey, Maj 05, 2015, 02:52:14 PM

« Rasiak wita :) | Stokrotka wita »

journey

cześć :) jestem J.
W ciągu miesiąca po lekturze "Podróży poza ciałem" miałam trzy świadome sny (bez świadomej chęci ich wywołania), które przeobrażały się w wibracje+dziwne dźwięki. Było to dla mnie ogromne zaskoczenie, bo nastawiona byłam do tej pory sceptycznie. Świadomie te wibracje przerywałam (choć było to trudne i wymagało wysiłku) bo się bałam. Zaczęłam szukać informacji o OOBE i tak tu trafiłam. Mam nadzieję, że jak przeczytam o Waszych doświadczeniach z OOBE to przestanę się bać i może sama będę mogła podróżować.
Pozdrawiam :)

Robert Noble

Witaj Journey :)

Miło, że trafiłaś na nasze forum. Myślę, że to dobry krok do tego byś zaczęła samodzielnie swoją przygodę z OBE. Z tego co opisujesz można wnioskować, że nie będziesz miała większych problemów. Skoro już doświadczyłaś  świadomości we śnie i wibracji to znaczy, że nadszedł odpowiedni moment :)

Pamiętaj, że każdy na początku się boi, to jest normalna sprawa. Wierzę, że szybko przełamiesz tą barierę i rozwiniesz skrzydła. Powodzenia!

zinka

No witaj, niektórzy, to chcieliby mieć takie zdolności i taką łatwość w osiąganiu wibracji. :)
 Poczytaj i oswój się bardziej z tematem, strach to podstawa, żeby się go pozbyć a potem to już z górki  ;)

journey

Dziękuję Wam za miłe słowa - pomagają. :)

EosCris

Witaj J :)
No ja musiałam sie trochę namęczyć aby osiągnąć swoje pierwsze ooe ;) Wibracje odczułam dużo później. Pozdrawiam ciepło i mam nadzieję, że będziesz dzieliła sie z nami swoimi doświadczeniami na ścieżce oobe :) 

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble