Instytut Roberta Noble

Cześć

Zaczęty przez Rocker, Czerwiec 15, 2013, 08:16:54 PM

« Witam,tu anima! | witam »

Rocker

Cześć!   :D
Jestem Paweł,mam 19 lat (mój przyszły zawód to fotograf) Interesuje się od 5lat ezoteryką, okultyzmem, rozwojem duchowym, psychologią troszke filozofią no i wpływem psychodelików na naszą świadomość  ;D.
Mam wiele doświadczeń z tej dziedziny, także kilka wyjść z ciała, wiele mentalek, medytacji kilkanaście udanych kontaktów ze zmarłymi itd.
Także różne dziwne, wysokie i szerokie stany świadomości nie są mi obce :)

Robert Noble

Cześć Rocker :)

Fajne masz zainteresowania. Szczególnie zaciekawiłeś mnie doświadczeniami z psychodelikami. Może zechciałbyś rozwinąć ten wątek na naszym forum?

robercik101

Witaj miłego pisania :D

Rocker

Jak będe miał więcej czasu to coś napiszę o psychodelikach Robercie :)
Dziękuje za miłe powitanie :)

iconka

Dzień dobry Paweł,

bardzo miło, że zawitałeś do nas  :). Instytut i co za tym idzie jego forum, dopiero niedawno powstały i potrzebują takich ludzi jak Ty. Myślę, że swoimi doświadczeniami i ich opisem na łamach forum Instytutu, będziesz wzbogacał jego życie, niejednokrotnie przyciągając do nas tak interesujących ludzi jak Ty  ;D.

robercik101

Jesteś z forum Afterlife Knowledge?
Tak tylko pytam ;)

Rocker

iconka dziękuuuje bardzo za jakże miłe i ciepłe słowa  :-*

Taak, Roberciku jestem z CUiO :) A jaki Ty tam masz nik? ;>

robercik101

Cytat: Rocker w Czerwiec 16, 2013, 10:08:03 PM
iconka dziękuuuje bardzo za jakże miłe i ciepłe słowa  :-*

Taak, Roberciku jestem z CUiO :) A jaki Ty tam masz nik? ;>

robercik101 tak jak wszędzie :D

Rocker

robercik101

Cytat: Rocker w Czerwiec 16, 2013, 10:17:14 PM
Nie kojarzę :P

Ten od pytania o ciepło podczas ćwiczenia 3GEO  :D

Rocker

robercik101

:D
Apropo 3GEO
Czy ty też ćwiczyłeś z tymi nagraniami Moena?

Rocker

Próbowałem ale nudne to było troszke i mi się nie chciało..
Ale mam ten jego podręcznik do którego dołączone były te nagrania i z niego troche próbowałem ale to tylko troszke. Kiedyś musze do tego wrócić i od dechy do dechy przerobić.

robercik101

Cytat: Rocker w Czerwiec 16, 2013, 10:50:22 PM
Próbowałem ale nudne to było troszke i mi się nie chciało..
Ale mam ten jego podręcznik do którego dołączone były te nagrania i z niego troche próbowałem ale to tylko troszke. Kiedyś musze do tego wrócić i od dechy do dechy przerobić.

Ja mam te ćwiczenia i staram się jej wykonywać (i chyba mam postępy)
Niektóre z tych ćwiczeń (np banalne ćwiczenie zginanie małego palca) trochę trudno wyglądają

Rocker

To jest podręcznik który uczy od samych podstaw, a ja to wszystko znam tylko troszke z innej strony :).
Szkoda że Bruce nie opublikował podręcznika II i III poziomu. Hym bo to jest podręcznik z którego uczy się na I poziomie jego warsztatów :).
Roxi z CUiO prowadzi w lipcu bodajże ten kurs :).

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble