Instytut Roberta Noble

Cześć

Zaczęty przez Rocker, Czerwiec 15, 2013, 08:16:54 PM

« Witam,tu anima! | witam »

robercik101

Z tego co ja wiem na początku jest opisany ten proces przygotowawczy, a potem są jakieś inne rzeczy (odzyskiwanie ludzi, odzyskiwanie aspektów itp), szkoda że nie ma opisanego jak podróżować do tych różnych centrów w Focusie 27.
W ostateczności można byłoby pojechać do USA na 6-dniowe kursy TMI, tam też tego uczą  ;) (tylko daleko i drogo)
Gdzie mogę znaleźć więcej informacji o kursie CUiO?

Rocker

Do Roxi napisz ona Ci powie więcej o tym :).
Bruce nie wychodzi z ciała w sensie ze ciałem astralnym, tylko przelewa swoją świadomość i podróżuje za pomocą myśli-mentalnie, więc do centrów można spokojnie sobie dolecieć, wystarczy intencja... tak samo do kryształu podładować się energią możesz :). Było kilka wypraw z CUiO do 27 Fokusa i tak właściwie każdy miał jakieś weryfikacje, nawet Ci co pierwszy raz w życiu próbowali mentalki...podróże grupowe jak i wszystkie grupowe praktyki duchowe mają wieelką moc  ;).

robercik101

Wiem, czytałem w "Świadomych podróżach w niefizyczne światy" o teorii przenoszenia świadomości :)
Ja dopiero poznaje proces przygotowawczy (teraz będę przerabiać banalne ćwiczenie małego palca), kiedy już mi się uda to może się przeniosę do F27 ;)  Mnie najbardziej zaciekawiły "Tuba poznania" i  "Holodek"  z  "Podróży do życia po śmierci" 

Rocker

Moge Cię zabrać do 27Fokusa jak chcesz :). Ale najlepiej jakbyś miał przetkane czakry (wciągaj energię przez stopy i wysyłaj w górę ciała i potem wysoko ponad siebie)

robercik101

Cytat: Rocker w Czerwiec 18, 2013, 04:49:28 PM
Moge Cię zabrać do 27Fokusa jak chcesz :). Ale najlepiej jakbyś miał przetkane czakry (wciągaj energię przez stopy i wysyłaj w górę ciała i potem wysoko ponad siebie)

Byłbym bardzo wdzięczny jeśli byś to zrobił :)
OK, spróbuję z tymi czakrami. Mam to zrobić o jakiejś określonej godzinie?
Wyślę Ci na PW mój numer telefonu do kontaktu

Rocker

Czakr w 10 minut nie przetkasz :).

robercik101

Szkoda :D
Czyli mam pozostać na razie przy ćwiczeniach Moena?

Rocker

Tak :) I baw się wyobraźnią, np. w umyśle wybierz się do lasu, w góry, do miasta itd

robercik101

W jednym z rozdziałów z podręcznika jest skrypt na używanie wyobraźni

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble