Instytut Roberta Noble

Hej!

Zaczęty przez BartekP, Wrzesień 27, 2023, 12:39:47 AM

« Cześć | Witam Serdecznie! »

BartekP

Witam wszystkich  :)

Tu Bartłomiej znany też jako Bartek,
po dzisiejszym filmiku na kanale Roberta na youtubie stwierdziłem że czas zajrzeć na forum :)

Pozdrawiam.

Robert Noble

Super Bartek, że udało Ci się wejść na forum :) Forum to zdecydowanie wygodniejsza forma komunikacji z Wami niż youtuby i fejsbooki.

Myślałem, że już kiedyś się zapisałeś na forum, hmm. No nic liczy się tu i teraz :D

EosCris

Witaj Bartek! Fajnie, ze wpadłeś na forum :) Widać energia jest większa :D Czytaj, jest tu dużo wiedzy zebranej przez lata :) Pozdrawiam  8)  O:-)

Robert Noble

Cytat: EosCris w Wrzesień 27, 2023, 09:12:12 AMCzytaj, jest tu dużo wiedzy zebranej przez lata :)

Ja bym jeszcze dodał, by pisać, nie bać się tego. Czasami nie zdajemy sobie sprawy z tego, że komuś to może w czymś pomóc.

BartekP

Konto założyłem jak usłyszałem że będzie książka "Nagual Julian", wtedy jeszcze forum wymagało logowania do dostępu :).
Wczoraj próbowałem się zalogować na stare konto i okazało się że konta nie ma, zakładam że zostało usunięte z powodu nieużywania.
Teraz będę bardziej aktywny :)

Robert Noble

Niektóre konta faktycznie były usuwane, to były nieaktywne konta powyżej 1000 dni. Ważne, że jesteś :)

kynek

Dzięki Ci za dobry dźwięk na live'ach! <zakonnica>

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble