Instytut Roberta Noble

I wanna see the astral me

Zaczęty przez Sharadis, Wrzesień 13, 2014, 10:24:07 AM

« Hejka :-) | relaxed »

Sharadis

Cześć wszystkim.
Jestem na tym forum, bo od dawna myślałem, żeby sobie pospacerować bez ruszania się z domu, ale nigdy nie miałem czasu, żeby siąść nad tym tematem, poczytać wskazówki i poćwiczyć.

Z astralnych doświadczeń pamiętam jedno. Będąc w Holandii leżałem sobie po pracy i tak zwanym 'papierosie', który zaskoczył mnie swoją mocą i pamiętam, że podniosłem swoją dłoń i ruszałem przez chwilę palcami, po czym zauważyłem, że moja cielesna dłoń bez przerwy leży nieruchomo na klatce piersiowej. Uczucie dość przyjemne, ale i troszkę straszne, bo zupełnie dla mnie nowe. I od tamtej pory mam chęć spróbować tego jeszcze raz, może już bez 'papierosa'.

W każdym razie, witam wszystkich. Mam nadzieję, że będziemy razem spędzali miło czas na tym forum.

Robert Noble

Witaj Sharadis,

Miło, że zainteresował Cię temat oobe i postanowiłeś zagościć na naszym forum.  Życzę dużo energii i sukcesów :)

zinka

Witaj

To teraz czas na wysunięcie drugiej ręki :)

Robert Noble

Jestem przekonany, że Sharadis nie poprzestanie tylko na drugiej ręce.

EosCris

Witaj :) 

Ja czekam na opisy dalszych wydażeń z życia  w poza ;)  Napisz coś, jak Ci idą ćwiczenia, jestem bardzo ciekawa ::) 

Pozdrawiam i życze sukcesów :)

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble