Instytut Roberta Noble

Się kłaniam :)

Zaczęty przez NianiaOgg, Czerwiec 20, 2013, 07:40:28 PM

« Agata wita | Witam »

NianiaOgg

Dobry, forum chyba nowe, prawda? pachnie świeżością :)

Pozdrawiam :)

robercik101

Witaj i miłego pisania na forum :)

seth

Witaj Niania. W temacie OBE jesteśmy praktykami a nie teoretykami. Pytaj a z pewnością Ci odpowiemy.

NianiaOgg

super :) dziękuję.
pytanie nr jeden, jak nie zasnąć, hehe! ech, dlatego właśnie nie wychodzi mi wywoływanie stanu oobe. No ale to pytanie chyba nie  w tym temacie, nie w powitaniach.
się przeniosę do bardziej odpowiedniego działu :)

robercik101

Cytat: NianiaOgg w Czerwiec 20, 2013, 09:08:21 PM
super :) dziękuję.
pytanie nr jeden, jak nie zasnąć, hehe! ech, dlatego właśnie nie wychodzi mi wywoływanie stanu oobe. No ale to pytanie chyba nie  w tym temacie, nie w powitaniach.
się przeniosę do bardziej odpowiedniego działu :)

Nie jestem jakimś ekspertem,  ale możesz spróbować dźwięków Hemi-Sync, one podobno pomagają osiągnąć stan ciało uśpione/umysł rozbudzony :D
Polecam również kurs wchodzenia w trans z MyWay

iconka

W technice ,,4+1" cztery godziny śpisz, a następnie jedna godzinę się wybudzasz. Oznacza to, ze np.: 1 godz. siedzisz przy komputerze, wychodzisz z psem na spacer, czytasz książkę albo robisz cos innego, co Cię utrzymuje w stanie wybudzenia.   Po tej 1 godzinie kładziesz się znowu do lóżka. Wtedy masz szanse na kontrolowane OBE. To tak bardzo w skrócie.
Życzę powodzenia :)

Rocker

NianiaOgg

cześć Rocker  ;D jak miło cię tu widzieć! widzisz ja też się tu zarejestrowałam, przynajmniej tu mnie Mirek nie straszy piekłem i wiecznym potępieniem za ciągoty do oobe, hehe!

NianiaOgg

Cytat: iconka w Czerwiec 20, 2013, 09:58:12 PM
W technice ,,4+1" To tak bardzo w skrócie.
Dzięki :)
czytałam o tej metodzie, ale mi się problem natury technicznej pojawił, mianowicie kiedy się wybudzam nocą, jestem tak nieprzytomna że w nosie mam wszystko, zasypiam momentalnie. To chyba chodzi o moment wybudzania, właściwą fazę snu, tak podejrzewam.

seth

Dlatego praktykowanie OBE nie jest takie łatwe. Musisz podjąć decyję czy chcesz odwiedzać tamten świat czy wolisz iść po prostu spać. :)

NianiaOgg

ha! mądrala  ;D
oczywiście że wolę eksplorować, może jakiego red bulla łyknę czy co... pewnie nie bez znaczenia jest fakt, że wstaję do roboty o 5tej rano  :o

seth

Ja wstaję po szóstej do pracy ale staram sie praktykować codziennie :D i wstaję dodatkowo o 3.30. Organizm na początku się buntował i byłem totalnie senny ale po jakimś czasie przywykłem i teraz jak bywa że nie wstanę w nocy to mam wyrzuty sumienia :).
W twojej sytuacji to jedynie musisz chodzić wcześniej spać :). Może o 22 ? hehe. Ale są dwa dni w tygodniu kiedy nie pracujesz :P nie szukaj wymówki :D.

NianiaOgg

kto nie pracuje ten nie pracuje. Ty mężczyzna jesteś to pewnie nie pracujesz, a ja w weekendy gospodynia domowa jestem pełną gębą.
No wiem wiem, masz rację, nie ma to jak dobra wymówka.
Ale pytanie mam, w jakiej fazie snu powinno się przerwać spanie i odczekać tą godzinkę? bo może ja tutaj jakoś źle cyrkluję i po 4 godzinach jestem mocno nieprzytomna.

robercik101

Cytat: NianiaOgg w Czerwiec 21, 2013, 08:37:03 AM
cześć Rocker  ;D jak miło cię tu widzieć! widzisz ja też się tu zarejestrowałam, przynajmniej tu mnie Mirek nie straszy piekłem i wiecznym potępieniem za ciągoty do oobe, hehe!
Też z forum Afterlife Knowledge? ;P
Chyba reklama zaczęła działać :]

Rocker

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble