Instytut Roberta Noble

witam serdecznie wszystkich użytkowników forum

Zaczęty przez to_m_cio, Lipiec 08, 2013, 10:13:07 PM

« Miło witam | Witam. »

to_m_cio

Mam na imię Tomek i jestem z samego południa Polski, a dokładniej z mało znanej miejscowości o nic nikomu nie mówiącej nazwie Zakopane ;).  OOBE interesuje się od niedawna, a wiedza moja puki co jest niestety czysto teoretyczna, oparta głównie na trylogii Roberta Monroe i paru innych przeczytanych książkach (w tym również ebooka od Roberta). Jestem niesamowicie zmotywowany by wreszcie opuścić swoje ciało i zacząć doświadczać tego niewątpliwie cudownego stanu zwanego projekcją astralną. Z góry dziękuję za cierpliwość, którą mam nadzieję mnie obdarzycie. Na koniec chciałbym gorąco podziękować Robertowi za inicjatywę i pracę jaką wkłada w to by ludzie tacy jak ja mogli poszerzać wiedzę, a co za tym idzie sami mogli zacząć praktykować OOBE.

robercik101

Witam kolegę z południa, mogę powiedzieć że jesteśmy sąsiadami bo ja jestem z Podkarpackiego ;D
Miłego pisania na forum :)

Robert Noble

Witaj Tomcio na forum,

Napisałem bez przerw Twojego nicka, mam nadzieję, że się nie obrazisz ;)
Fajnie, że interesujesz się OOBE i masz coraz większą motywację! To podstawa!
Dzięki za wspierające słowa uznania! 

Mam nadzieję, że zjemy kiedyś razem jakiegoś łoscypka :)

iconka

Dzien dobry Tomek,

witamy na naszej stronie.  :D

NianiaOgg

Cześć Tomciu, fajnie, więcej nas do pieczenia chleba :)
forum się rozrasta.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble