Instytut Roberta Noble

Witam Serdecznie!

Zaczęty przez Zagubiony34, Wrzesień 30, 2022, 11:09:46 PM

« Hej! | Cześć. Miło mi Was poznać :) »

Zagubiony34

Witam Wszystkich Forumowiczów! Dotarlem do tego forum w trakcie czytania ksiazki Nagual Julian ... jest mega zaskakująca poki co... jestem w połowie. Mam za soba pare dzieł Castanedy i jestem zachwycony Jego pracami. Ciesze sie, ze i do nas dotarły Nauki Szamańskie. Jestem Zagubiony, bo wydaje mi sie, ze stoje w miejscu. Wynika to z tego, ze raz robie krok w przód w praktykach a zaraz spadam spowrotem jakby kilka kroków do tylu. Malo Mocy 🙃 Pozdrawiam Wszystkich! Moc z nami!!!! 🫶🏻

EosCris

Elo! Fajnie, że czytasz i zgłębiasz "wiedzę" , doświadczaj i dziel się tym co odkrywasz. W życiu nie istnieje nic takiego jak cofanie się ;) ewentualnie możesz się na chwilę zatrzymać ale cofnąć się nie możesz :)  najważniejsze, że zdajesz sobie z tego sprawę. Powodzenia w odnajdywaniu siebie. 

Ps. intrygujące zdjęcie w awatarze ;)

Zagubiony34

Taaak to zdjecie mi najbardziej przypasowało 🙄😂 symbolizuje czego mozna sie po mnie spodziewac 😂

Robert Noble

Czyli czego dokładnie można się po Tobie spodziewać? Mam różne skojarzenia, więc byłoby dobrze byś określił co miałeś na myśli :)

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble