Instytut Roberta Noble

Witam wszystkich

Zaczęty przez Alf, Sierpień 20, 2013, 07:50:41 PM

« witam Wszyskich na forum | Witam :) »

Alf

Mam na imię Przemek i mieszkam w Warszawie,tematem oobe i pokrewnymi zajmuję sie od jakiś dziesięciu lat,a pierwszych podróży w niefizyczne światy zacząłem doświadczać jakieś cztery lata temu.Przez okres ten odbyłem trochę lotów,zarówno bliskich,jak i w moim odczuciu bardzo dalekich,dzięki czemu uzbierało się nieco praktycznego doświadczenia,a wraz z nim pytań niezliczona ilość na które obecnie szukam odpowiedzi.Mam nadzieje iż właśnie tu poznam ludzi z którymi będę dzielił swą pasję,oraz ciekawość nieznanego i wspólnie z nimi będę zmierzał w kierunku prawdy i zrozumienia otaczającego nas świata.

P.s
Cieszę się że wreszcie powstało takie miejsce,z takimi osobami i o takim badawczym charakterze  :)

Shining Light

Witaj Alf, cieszę się, że tu trafiłeś.
Też ufam, że tu w Instytucie Nobla znajdą się odpowiedzi na różne trudne pytania dotyczące eksterioryzacji i astralu.   :)
Nie zapomnij, że najlepiej człowiek pracuje, po prostu się bawiąc :D

robercik101

Alf

milo mi was poznać :) tylko powiedzcie mi dlaczego nie moge ustawić avatara gdy biore opcie zapisz zmiany to nic sie nie dzieje.jest widoczny numer zdjęcia.jak to zrobić.pytam bo mam mało obeznania z forami ;)

NianiaOgg

Cześć Alf, opowiadaj o swoich niefizycznych podróżach :)

Alf

hej
oczywiscie że bede opowiadał ;) ale jak narazie to nie mogę dac sobie rady z avatarem :)

Shining Light

Aha, jeszcze taki temat, że jak próbowałem wpisywać avatara z własnego komputera to ten system nie łapał, złapał dopiero jak wpisałem adres z internetu.

Robert Noble

Witaj Alf,

życzę miłego pobytu na forum :)

Pozdrawiam

Cytat: Shining Light w Sierpień 20, 2013, 09:04:42 PM
Aha, jeszcze taki temat, że jak próbowałem wpisywać avatara z własnego komputera to ten system nie łapał, złapał dopiero jak wpisałem adres z internetu.

Shining takie sprawy mają swoje miejsce w dziale dotyczącym spraw technicznych forum. Następnym razem tam proszę kieruj jakieś uwagi dotyczące działania forum :)

iconka

Witaj Alf,

jak już wspomniałam w czacie, czekamy z niecierpliwością na Twoje relacje  :D

Agata

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble