Instytut Roberta Noble

Witam wszystkich :)

Zaczęty przez Linek, Wrzesień 20, 2013, 05:22:22 AM

« Witam Wszystkich!!! | Witam Was »

Linek

Witam wszystkich :) Jestem Piotrek, mam 19 lat.

Różne doświadczenia ze snami miewam od kiedy tylko pamiętam. Interesuje mnie tematyka świadomości, energii oraz wolności osobistej. Jestem często spontanicznym śniącym :) Do tematu śnienia oraz OBE powróciłem od niedawna. Jednak znów staję na nogi w tych sprawach.

Na co dzień zajmuje się matematyką i programistyką. Ciągle towarzyszą mi tematy ezoteryczne.

Pozdrawiam was wszystkich :)

Robert Noble

Witaj Linek,

Mam nadzieję, że znajdziesz na forum drogę do tej wolności, której wszyscy poszukujemy :)

Pozdrawiam

Sofia

zinka

witaj

w grupie wzajemnych zainteresowań zawsze raźniej  <ok>

NianiaOgg

Witaj i opowiadaj swoje świadome sny!  :)
my bardzo lubimy słuchać takich opowieści :)

iconka

Dzień Dobry Linek,  :D

Piotrek, fajnie, że nas znalazłeś, a my znaleźliśmy Ciebie.<ok>
My też szukamy wolności, tak jak i Ty. <sun>
Myślę, że wspólnie pokonamy bariery, które przed nami stoją. <matrix>

yogiccp

:) Witam serdecznie i..czekamy na opisy Twoich doświadczeń z OOB iLD-napisz czy zajmujesz się OPROGRAMOWYWANIEM MIKROPROCESORÓW-b. mnie to interesuje ;D w zakresie urządzeń Hemi-Sync

Linek

Do programowania niskiego poziomu jeszcze nie doszedłem :) Ciężka sprawa wymagająca 100 % zaangażowania, coś tam liznąłem ale to ciągle mało :) Teraz szlifuję C++ ale i tak obecnie bardziej pochłania mnie matematyka np. fraktale, fibonacci, złoty podział głownie też teoretyka itp :) A do fraktali niezbędne jest programowanie więc się uzupełniam ;p

yogiccp

No trochę szkoda :D ale to nie wadi-jak mówił Hawranek :-\\

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble