Instytut Roberta Noble

Witam.

Zaczęty przez PF7, Lipiec 05, 2013, 05:36:41 PM

« witam serdecznie wszystkich użytkowników forum | Hey ho :) »

PF7

Siema, jestem Patryk, mam 16 lat. Tym tematem interesuje się od dawna, tylko bardzo długo byłem poza jakąkolwiek praktyką - ze 2,5 roku będzie już :). Stwierdziłem, że nadszedł czas by powrócić. A oto moja krótka historia :
W wieku +-11 lat oglądałem program "Strefa Tajemnic" - widziałem odcinki o śmierci klinicznej, później o projekcji astralnej i tak jakoś się zaczeło.. Oczywiście wtedy strasznie się tego bałem, a moje "próby" mogę dziś określić jako nieudolne, a wręcz śmieszne i żałosne :). Tak na serio to się zaczęło gdzieś rok po tym, gdy miałem już lat 12. Zacząłem od LD które osiągnąłem dość szybko, jednak nie podszedłem wtedy do tematu OOBE. Przerzuciłem się na klimaty okultyzmu (wiem, śmiesznie to brzmi, 12 lat i okultyzm ;) ) ale było to głównie czytanie różnych książek ja te Aleistera Crowleya, czy nawet Biblie Szatana swego czasu zaliczyłem. Później przyszło OOBE trenowałem wytrwale, osiągałem wielokrotnie stan silnych wibracji - lecz zwykle kończyło się na tym. Miałem może 2-3 króciutkie podróże. Raz po prostu obudziłem się po 2 stronie, a za drugim razie wystrzeliłem jak z procy ze swojego ciała i dość zdziwiony miotałem się przez kilka sekund po pokoju, nie mogąc opanować ruchów nowej postaci po czym wróciłem. To by było na tyle. Na dzień dzisiejszy mam ogromne problemy z wizualizacją, koncentracją i tego typu rzeczami, jedyne co mnie jeszcze nie "opuściło" to kontrola energii, ale bardzo ograniczona, podstawowa, czyli taka jakiej się kiedyś nauczyłem :). Oj, ale się rozpisałem - mam nadzieje, że przynajmniej ktoś to przeczyta.

Pozdrawiam.

iconka

Halo,

Patryk witamy Cie na naszej stronie i naszym forum. Fajnie, ze sie u nas zarejestrowales. Jestem przekonana, ze w niedalekiej przyszlosci bedziesz wielkim Obemaniakiem. Milego pobytu u nas.  :D

robercik101

Witaj, miłego pisania na forum :)

PF7

Cytat: iconka w Lipiec 05, 2013, 07:33:37 PM
. Jestem przekonana, ze w niedalekiej przyszlosci bedziesz wielkim Obemaniakiem.

Haha, dzięki :). Witasz tak każdego nowego na forum ?

Robert Noble

Cytat: PF7 w Lipiec 06, 2013, 08:27:23 AM

Haha, dzięki :). Witasz tak każdego nowego na forum ?

Tylko tych, co rejestrują się w trakcie pełni księżyca...

PF7

Witaj Robercie, miło cię poznać :)

Robert Noble

Wzajemnie Patryk:) Miłego buszowania na forum i dużej aktywności życzę :)

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble