Instytut Roberta Noble

Witam Was

Zaczęty przez Shining Light, Sierpień 20, 2013, 05:13:42 AM

« Witam wszystkich :) | Witam wszystkich »

Shining Light

Mam już pierwsze korzyści z zainstalowania się na forum.
Jedna pani na czacie rezolutnie i ze swadą,  zauważyła następującą złotą myśl o mnie:
Cytatshining gamoniu ty, tobie sex wypalił mózg

Zrozumiałem po dłuższej chwili, że nie wiedziałem wszystkiego o sobie.
Dopiero w wyniku aktywności tej pani się dowiedziałem szczegółów na temat mojego mózgu. Mądra ta pani. Nawiasem Pani w kolejnych słowach zasugierowała, że ponieważ mam ten swój stary mózg wypalony sexem, to nikt (podkreślam słowo - nikt) nie chce ze mną mieć sexu.
Pani zagroziła ponadto, ze gdyby jednak się myliła, to odejdzie z tego forum.

No i to właśnie jest ta wartość dodana z egzystencji w Instytucie, bo nie zdawałem sobie sprawy ze stanu swego mózgu  :o
Teraz przemedytuję całość mego życia i być może wybiorę właściwą, ostateczną moją drogę.

Niech Bóg się Tobą opiekuje, Nianiu !!!

NianiaOgg

Bóg się mną opiekuje, nie turbuj się mną, a najlepiej omijaj mnie szerokim łukiem i zaprzestań wreszcie złośliwych docinków bo nie świadczą o Tobie dobrze.

Shining Light

Podaj przykład mojego złośliwego docinka, którego nie umiem zaprzestać, bo nie wiem do czego się odnieść.
Ja Twój podałem i do niego się odniosłem.

NianiaOgg

na czacie roi się od twoich złośliwości i aluzji pod moim adresem i doskonale o tym wiesz, po prostu przestań nawiązywać do mojej osoby, omijaj mnie, ignoruj i nie czyń aluzji. A wtedy ja odwdzięczę się tym samym. Tyle mi wystarczy. I będzie rozejm.

Shining Light

Nianiu, na czacie zainicjowałaś rozmowę o seksie, która zaskutkowała ostrzeżeniem wydanym przez kierownictwo dla mnie. Z ostrzeżenia wynikało, że rozmowy o seksie z Tobą i zinką (bo ta włączyła się raźno do dyskusji), kierownictwo uważa za niewłaściwe.
W związku z tą uwagą kierownictwa, uszanowałem i szanuję ich poglądy i zaniechałem z Tobą i zinką nie tylko rozmów o seksie, zaniechałem w ogóle rozmów z wami.

Czy mogłabyś zrobić jakoś podobnie? Zarówno na czacie jak na forum.
Kierownictwo nie założyło tego forum dla rzucania sobie  złośliwości przez użytkowników.

Bez odbioru.

NianiaOgg

To jest cytat naszej nieszczęsnej wymiany zdań na czacie (chronologicznie czyta się od dołu do góry):

NianiaOgg [11|Wrz 03:08 pm]:   a co to ma wspólnego z seksem???
NianiaOgg [11|Wrz 03:08 pm]:   dlatego zinkę zrozumieć mi łatwiej
Shining Light [11|Wrz 03:08 pm]:   chcesz sexu ?
Shining Light [11|Wrz 03:08 pm]:   o
NianiaOgg [11|Wrz 03:08 pm]:   a ty jesteś facet, a ja kobieta, stąd różnice,
Shining Light [11|Wrz 03:08 pm]:   ja moj umysl czesto wylaczam bo on lubi karmic iluzjami no i jak zawsze racjami
NianiaOgg [11|Wrz 03:07 pm]:   odczucia rozumiem, nie zawsze jednak ciebie rozumiem, bo twój umysł chodzi róznymi ścieżkami
Shining Light [11|Wrz 03:07 pm]:   mam Ci wszystko wytlumaczyc?

czy jedyne różnice płci jakie przychodzą ci do głowy związane są z seksem?
bo mnie nasuwa się ta mianowicie różnica, że kobieca logika różni się od męskiej, dlatego czasem trudno o porozumienia w rozmowie. Mężczyźni postrzegają często sprawy biało-czarno, a kobiety "widzą" wiele odcieni szarości między białym a czarnym. I to właśnie miałam na myśli mówiąc o różnicy płci.
ech... naprawdę sądzisz że można o tobie myśleć w kategoriach seksu???

Kończę ten temat  i więcej się wypowiadać nie będę.
Proponuję rozejm i koniec ze złośliwymi uszczypliwościami.

yogiccp

Dzień dobry wieczór  :)
Nie jestem specjalistą od OOBE, mam za to dość zainteresowań by uznać, że mój udział w Instytucie Nobla może mieć jakiś sens.
-Ja nie zauważyłem żadnego sensu
Osobiście mnie ani ziębisz ani grzejesz,ani nie wzbudzasz empatii.
Przeczytaj motto Niani i chociaż raz wyciągnij logiczny 1 wniosek.
Nianu,popieram Cię w całej rozciągłości
a z tym Panem ,ani na forum ani na czacie nie będę polemizował.

NianiaOgg

Robert Noble

Przypominam, że jest to temat w ktorym się witamy na forum i wzajemnie chcemy poznać. Wszelkie uszczypliwości nie są tu w ogóle mile widziane. Genralnie ku przestrodze innym zachowam dyskusję, która się tutaj potoczyła niech czegoś uczy.

Morał z tego jest taki, że jeżeli ktoś nie chce ze sobą rozmawiać to nie rozmawia. Jeżeli ktoś nie przestrzega zasad dobrego wychowania otrzymuje ostrzeżenie, bądź natychmiastowego bana. Jako administrator forum nie toleruję złośliwości i przejawów agresji. Jestem za tym, żeby prowadzić dyskusje i wyrażać swoją opinię. Każdy jest inny, dlatego może wnosić swoje odmienne spojrzenie na dany temat. Szukajmy tego co łączy, nie tego co dzieli. Uważam, że jeżeli już ktoś znalazł się na tym forum to znaczy, że chce pogłębić swoją wiedzę, poznać opinię innych, samemu udzielić dobrej rady...  Nikt na siłę nikogo tutaj nie trzyma. Jeżeli ktoś nie będzie stosował się do panujących tutaj zasad otrzyma bana.

A teraz proszę, aby zachować porządek i pisać na temat tego wątku.

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble