Instytut Roberta Noble

iZaCK_

Zaczęty przez iZaCK_, Grudzień 06, 2014, 11:25:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

iZaCK_

Witajcie wszyscy chciałbym na początku się przedstawić nazywam się Artur i interesuję się oobe od kilku dni, wcześniej świadomie śniłem i byłem w połowie nauki wilda, który mi kilka razy wyszedł.Mam nadzieję, że się z czasem nauczę i stanę się jednym z was.

Pozdrawiam

EosCris

Hej  ^-^

Miło mi Cię powitać :) Rozgość się i czuj się, jak u siebie  Izacku :) 
Pozwolisz, ze napisze normalnie Twojego nicka, za bardzo skomplikowany jest, jak dla mnie ;) 

Pozdrawiam  Alex :) 

Robert Noble

Witaj iZaCK_,
skomplikowanego masz nicka :) Fajnie, że interesujesz się oobe i coś kombinujesz.
Z czasem z pewnością się nauczysz, a czy staniesz się jednym z nas ? <narada> , zastanów się czy naprawdę tego chcesz ;D

Pozdrawiam

iZaCK_

Jak praktykowałem świadomy sen brakowało mi osób rozumnych z którymi mogę porozmawiać na różne tematy i czytałem, że świat w astralu pokrywa się z rzeczywistością.Chciałbym się was zapytać ile trwa podróż astralna ? Podobny czas jak w świadomym śnie ?

zinka

Witaj

Nie da się zmierzyć czasu jako tako, tam czas nie istnieje, w naszym czasie upływa 5min, a tam wydaje Ci się, że byłeś o wiele dłużej.
Przebywanie w oobe zależy od energii jaką Tam dysponujemy i wielu jeszcze innych czynników potrzebnych do podróżowania, takich jak zapał, zaangażowanie, itd.  :)

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble