Instytut Roberta Noble

Sprawy Techniczne

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 12, 2013, 01:44:24 PM

« Swiadomy sen - problem z osiagnieciem | Wygląd forum »

Robert Noble

Obecnie problem z podwójnym logowaniem został chyba zażegnany lub występuje sporadycznie.

Wiemy, że było to związane ze zmianą adresu forum: http:/ na http://forum.instytutnoble.pl

Był też problem z aktywacją konta dla nowych użytkowników. Forum nie wysyłało poprawnie maili aktywujących. Ten błąd został już naprawiony.

Robert Noble

Wprowadzony został kalendarz, w którym można dodawać ciekawe wydarzenia. Proponuję, aby każdy podawał w swoim profilu właściwą datę urodzenia, dzięki czemu będziemy mogli wiedzieć kiedy zaskoczyć użytkowników miłymi życzeniami.

Robert Noble

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji. Niby drobne poprawki, ale z aktualizacjami różnie to bywa, więc jeżeli pojawią się jakieś błędy to piszcie.

Robert Noble

Wprowadziłem dodatkową funkcję na forum, mianowicie możliwość dodania swojego numeru gadu-gadu oraz skype. Widoczne w widoku profilu.

Robert Noble

Był problem z wgrywaniem swoich własnych avatarów z komputera. Powinno już wszystko działać jak należy. Gdyby pojawiły się jakieś problemy to zgłaszajcie je do tego działu.

Robert Noble

W wiadomościach nad avatarem dodałem kwadracik, który mówi o dostępności danego użytkownika online.

Robert Noble

W związku z sytuacjami automatycznego wylogowania wprowadziłem dłuższy czas zalogowania ze 120 na 240 minut. Przypomnę, że istnieje możliwość zalogowania się bez limitu czasowego. Aby tego dokonać trzeba logować się z zakładki "zaloguj się" i zaznaczyć odpowiednie pole (bądź zawsze zalogowany).

Robert Noble

Dodałem nowe emotikony do forum a tym samym do czata. Jeżeli chcielibyście jeszcze jakieś dołożyć to dajcie na nie namiary :)

zinka

postawię ci szampana za moją ulubioną emotkę  :)):

może nie całkiem o oobe ale jest latanie  :)):

chciałeś bijącą brawo

yogiccp

Witam. Szanowny Panie Robercie
2+ za sensowne wydłużenie ramki czatu
2 + za to ,że podczas przeglądania artykułów na Forum widać czat
1 + za nowe mordki-dalej nie ma klaskającej  :)):

zinka

jak się wstawia zdjęcie ze swojego kompa, bo coś mi nie wychodzi?  :(

pisze, że załączniki są wyłączone

Robert Noble

Cytat: zinka w Sierpień 28, 2013, 11:21:22 PM
jak się wstawia zdjęcie ze swojego kompa, bo coś mi nie wychodzi?  :(

pisze, że załączniki są wyłączone

Spróbuj teraz Zinka i powiedz czy działa :)

NianiaOgg

dzięki za usprawnienia, super! też dorzucam kilka respektów  :-*

zinka

nie działa :(

ale jakoś sobie poradziłam inaczej :D

Robert Noble

No a ja właśnie to naprawiłem. Sprawdź proszę teraz :)

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble