Instytut Roberta Noble

Sprawy Techniczne

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 12, 2013, 01:44:24 PM

« Swiadomy sen - problem z osiagnieciem | Wygląd forum »

Robert Noble

Problem z wysyłaniem wiadomości z forum ciągle trwa. Rozwiązania póki co nie znalazłem. Szkoda, bo przydałoby się czasami wysłać pewne informacje użytkownikom. 

Robert Noble

Forum zaktualizowałem do najnowszej wersji SMF 2.1.3 Powinno działać zdecydowanie lepiej niż poprzednia starsza wersja. Naturalnie zmienił się wygląd szablony, ale on nie jest aż tak istotny jak sama funkcjonalność. Najważniejsze, że nasze posty zostały zachowane i wszystko póki co działa. Zgłaszajcie jeśli zauważycie jakieś problemy w funkcjonowaniu forum.

Robert Noble

Obecnie forum działa całkiem fajnie w tej najnowszej wersji. Jedyny minus to czat, który nie przyjmuje dłuższych wiadomości. Rozwiązaniem jest aktualizacja wtyczki. Koszt 20$ a dokładnie 19,99$. Jeżeli znajdą się chętni na wsparcie tej aktualizacji to wdrożymy i powinno hulać.

Miłek

Robert Noble

Cytat: Miłek w Marzec 18, 2024, 09:19:34 PMDokładam sie
Ok, to jest nas dwóch. Zatem na chwile obecną dzielimy koszty i wychodzi po 10$. Kto jeszcze chętny?

EosCris

kynek

EosCris

Cytat: kynek w Marzec 18, 2024, 09:22:00 PMto jednorazowy zakup?

tak ! do kolejnej aktualizacji wtyczki :D

kynek

to ja też się dokładam

Robert Noble

Cytat: kynek w Marzec 18, 2024, 09:25:57 PMto ja też się dokładam

Dobra zatem mamy magiczną kwotę 6,66$ Kto jeszcze chętny? :) Czuję się jak na targu...

BartekP

Robert Noble

Cytat: BartekP w Marzec 18, 2024, 09:53:49 PMChętnie się dołożę :)

Ok zatem mamy już składkę po 5$ - jest dobrze :D

EosCris

Cytat: Robert Noble w Marzec 18, 2024, 09:26:59 PM
Cytat: kynek w Marzec 18, 2024, 09:25:57 PMto ja też się dokładam

Dobra zatem mamy magiczną kwotę 6,66$ Kto jeszcze chętny? :) Czuję się jak na targu...

to ja sie czułam ostatnio jak na targu jak na tym filmiku na kanał :D

Robert Noble

Dobrze, mamy ustalenia, że zbieramy się po 5$, nie wiem czy ktoś jeszcze się zdecyduje, a im szybciej wdrożymy wtyczkę tym szybciej będziemy z niej mogli korzystać. Zwłaszcza, że teraz się tak uaktywniliście na czacie.

Jeśli macie paypal to mozecie wyslac na nobleheart@o2.pl
Jeśli nie macie paypal to piszcie na priv.

BartekP

Cytat: Robert Noble w Marzec 19, 2024, 01:30:04 PMDobrze, mamy ustalenia, że zbieramy się po 5$, nie wiem czy ktoś jeszcze się zdecyduje, a im szybciej wdrożymy wtyczkę tym szybciej będziemy z niej mogli korzystać. Zwłaszcza, że teraz się tak uaktywniliście na czacie.

Jeśli macie paypal to mozecie wyslac na nobleheart@o2.pl
Jeśli nie macie paypal to piszcie na priv.
Jutro sprawdzę paypala, czy coś tam mam :)
Ale chyba prędzej zrobiłbym zwykły przelew.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble