Instytut Roberta Noble

Sprawy Techniczne

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 12, 2013, 01:44:24 PM

« Swiadomy sen - problem z osiagnieciem | Wygląd forum »

Robert Noble

Faktycznie, nie każdy może mieć paypala. Zatem jeśli wygodniej jest przelać na konto to pod każdym filmikiem na moim yt znajdziecie dane konta, można przelać (w tytule dajcie tylko znać, że chodzi o wtyczke).

BartekP

Cytat: Robert Noble w Marzec 20, 2024, 09:07:40 AMFaktycznie, nie każdy może mieć paypala. Zatem jeśli wygodniej jest przelać na konto to pod każdym filmikiem na moim yt znajdziecie dane konta, można przelać (w tytule dajcie tylko znać, że chodzi o wtyczke).
Ok, będzie "darowizna - wtyczka" Hehe
Ja mam konto złotówkowe, nie wiem jaki kurs jest dolara,
Paypal prowizję dolicza za przewalutowanie, czyli w skrócie napisz ile przelać  :)

Ana

Robert Noble

CytatOk, będzie "darowizna - wtyczka" Hehe
Ja mam konto złotówkowe, nie wiem jaki kurs jest dolara,
Paypal prowizję dolicza za przewalutowanie, czyli w skrócie napisz ile przelać  :)

Dobra ja zaraz zapłacę, i zobaczymy ile wyjdzie z prowizjami i wtedy to podzielimy, jeszcze Ania się dokłada  <3

Robert Noble

Ok zakupiłem wtyczkę. Wyszło w przeliczeniu waluty 83,05zł.

mamy wspierających: Ja, Miłek, Bartek, Kynek, Ania czyli na łebka wyszło: 16,61zł.

Anię bym wykluczył z racji, że zapłaci więcej za prowizję niż to warte. Zatem wychodzi nas po 20zł.

EosCris

Cytat: Robert Noble w Marzec 20, 2024, 03:08:38 PMOk zakupiłem wtyczkę. Wyszło w przeliczeniu waluty 83,05zł.

mamy wspierających: Ja, Miłek, Bartek, Kynek, Ania czyli na łebka wyszło: 16,61zł.

Anię bym wykluczył z racji, że zapłaci więcej za prowizję niż to warte. Zatem wychodzi nas po 20zł.

na chwilę zniknie czat, jest w trakcie wgrywania :)

Miłek

Robert Noble

Wszystko się zgadza, dziękuję każdemu kto przyczynił się do zaktualizowania wtyczki czata i dorzucił swoją cegiełkę!

Robert Noble

Witajcie,

jak już się zorientowaliście na forum niestety nie można się zarejestrować. Mogę jedynie ręcznie założyć komuś konto, ale taka osoba musiałaby się do mnie odezwać w tej sprawie. Prawdopodobnie ten problem jest spowodowany źle działającym modem (SMFPacks SEO Pro). Są takie przesłanki, gdyż jak się odinstaluje moduł w tej wersji co obecnie jest zainstalowany to na forum można się rejestrować, niestety pojawia się wtedy inny problem - nie można odtworzyć wątków. Wszystko się krzaczy i nie widać tematów. Zatem ponownie zainstalowałem ten mod, żeby w ogóle działało forum.

Plan jest taki, że czekam na halloween, aby zakupić najnowszą aktualizację tego modułu. Obecnie kosztuje
$24.99 Zazwyczaj https://www.smfpacks.com/ ma akcje promocyjne właśnie w okresie halloweena i można kupić coś taniej np. 50%. Mam nadzieję, że w tym roku też będzie jakaś promocja i aktualizacja pomoże, a na forum będą mogły pojawiać się nowe osoby zainteresowane tematem rozwoju świadomości.

nautiluz

👍daj znać jak trzeba będzie zrobić zrzutkę na moduł

Od siebie dodam że może to też być kwestia hostingu. Odezwij się do mnie na PM - mam szybki hosting - możemy zrobić test czy tam będzie lepiej - wówczas założysz sobie tam konto, albo przyjdziesz do mnie hostować  \>:D

Robert Noble

Cytat: nautiluz w Październik 28, 2024, 03:42:39 AM👍daj znać jak trzeba będzie zrobić zrzutkę na moduł

Od siebie dodam że może to też być kwestia hostingu. Odezwij się do mnie na PM - mam szybki hosting - możemy zrobić test czy tam będzie lepiej - wówczas założysz sobie tam konto, albo przyjdziesz do mnie hostować  \>:D

Już Ci pisałem, że hosting mamy ten sam i ogólnie to jest spoko. Natomiast co do zrzutki to zawsze mile widziane jest wsparcie :) Daliśmy radę z modułem czata to może damy i z SEO.

Ana

Zauważyłam że u mnie otwiera wątki, ale trzeba poczekać Ok 3 minuty.

Robert Noble

Cytat: Ana w Październik 28, 2024, 02:32:18 PMZauważyłam że u mnie otwiera wątki, ale trzeba poczekać Ok 3 minuty.

Dziwne to bardzo, może to też kwestia przeglądarki? Sprawdzałaś na jakiejś innej jak jest?

nautiluz

Teraz jest super wszystko hula bez problemu

Robert Noble

Cytat: nautiluz w Październik 29, 2024, 10:36:15 PMTeraz jest super wszystko hula bez problemu

Są jakieś fazy, raz jest ok, raz długo ładuje. To chyba ataki hackerskie...

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble