Instytut Roberta Noble

Sprawy Techniczne

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 12, 2013, 01:44:24 PM

« Swiadomy sen - problem z osiagnieciem | Wygląd forum »

Robert Noble

Faktycznie, nie każdy może mieć paypala. Zatem jeśli wygodniej jest przelać na konto to pod każdym filmikiem na moim yt znajdziecie dane konta, można przelać (w tytule dajcie tylko znać, że chodzi o wtyczke).

BartekP

Cytat: Robert Noble w Marzec 20, 2024, 09:07:40 AMFaktycznie, nie każdy może mieć paypala. Zatem jeśli wygodniej jest przelać na konto to pod każdym filmikiem na moim yt znajdziecie dane konta, można przelać (w tytule dajcie tylko znać, że chodzi o wtyczke).
Ok, będzie "darowizna - wtyczka" Hehe
Ja mam konto złotówkowe, nie wiem jaki kurs jest dolara,
Paypal prowizję dolicza za przewalutowanie, czyli w skrócie napisz ile przelać  :)

Ana

Robert Noble

CytatOk, będzie "darowizna - wtyczka" Hehe
Ja mam konto złotówkowe, nie wiem jaki kurs jest dolara,
Paypal prowizję dolicza za przewalutowanie, czyli w skrócie napisz ile przelać  :)

Dobra ja zaraz zapłacę, i zobaczymy ile wyjdzie z prowizjami i wtedy to podzielimy, jeszcze Ania się dokłada  <3

Robert Noble

Ok zakupiłem wtyczkę. Wyszło w przeliczeniu waluty 83,05zł.

mamy wspierających: Ja, Miłek, Bartek, Kynek, Ania czyli na łebka wyszło: 16,61zł.

Anię bym wykluczył z racji, że zapłaci więcej za prowizję niż to warte. Zatem wychodzi nas po 20zł.

EosCris

Cytat: Robert Noble w Marzec 20, 2024, 03:08:38 PMOk zakupiłem wtyczkę. Wyszło w przeliczeniu waluty 83,05zł.

mamy wspierających: Ja, Miłek, Bartek, Kynek, Ania czyli na łebka wyszło: 16,61zł.

Anię bym wykluczył z racji, że zapłaci więcej za prowizję niż to warte. Zatem wychodzi nas po 20zł.

na chwilę zniknie czat, jest w trakcie wgrywania :)

Miłek

Robert Noble

Wszystko się zgadza, dziękuję każdemu kto przyczynił się do zaktualizowania wtyczki czata i dorzucił swoją cegiełkę!

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble