Instytut Roberta Noble

Sprawy Techniczne

Zaczęty przez Robert Noble, Sierpień 12, 2013, 01:44:24 PM

« Swiadomy sen - problem z osiagnieciem | Wygląd forum »

Robert Noble

Na forum umieściłem Girlandę, czyli dekoracyjny ornament, który sprawi, że poczujemy atmosferę świąt :)

zinka

EosCris

Kurcze nie umiem :( a były takie piękne :( 

zinka

Umiesz,  tylko ta strona była płatna i dlatego nie zadziałało <mco>

ta świateczna z bombkami była super ;)

EosCris

Dzięki Ziniu <hug> Ty zawsze umiesz mnie pocieszyć :-*
m:) te też są piękne! :D

Robert Noble

Zmieniłem rozmiar wyświetlanych filmów youtube w wątkach. Z rozdzielczości 420x315 na 600x450.
Przypominam, że aby wstawić film youtube'a musimy w edycji posta wstawić znaczniki [youtube]podać adres filmu i zamknąć znacznik /youtube również w nawiasie kwadratowym [] 

Robert Noble

Aby forum stało się bardziej przejrzyste dział Kultury/Religie został zlikwidowany usunięty. Jako iż znajdowało się tam kilka ciekawych filmów tematy z tego działu przeniosłem do Literatura/wiedza/wywiady/ciekawostki.

Robert Noble

Dzisiaj uaktualniłem 4 mody na forum:
- czat
- edytor tekstowy
- galerię
- tapatalk
Mam nadzieję, że będą lepiej chodzić :)

Wiatr1000

Bombki ładnie grają ;) Fajne efekty :)

Robert Noble

Postanowiłem wyłączyć widoczność forum dla niezarejestrowanych użytkowników. Tak więc goście nie mogą przeglądać stron forum. Chciałbym również wyczyścić użytkowników nieaktywnych, którzy zarejestrowali swoje konta z jakiś fejkowych maili. Tak więc niebawem wyślę mailing z forum i ten kto nie potwierdzi w jakiś sposób autentyczności swojego maila będzie miał skasowane konto.

Robert Noble

Ok pierwsza czystka wykonana zostało usuniętych trochę użytkowników z nieaktywnymi adresami e-mail.

Robert Noble

Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji SMF 2.0.13 jeżeli zauważycie, że coś działa nie tak jak trzeba to piszcie :)

Robert Noble

Najnowsza wersja Tapatalka jest już zainstalowana na forum. Myślę, że powinna działać bez problemu.

sigmasig

Robert Noble

wersja 2.0.14 jest zainstalowana. :)

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble