Instytut Roberta Noble

Tapatalk

Zaczęty przez robercik101, Luty 17, 2014, 08:59:29 PM

« Polecanie | Przycisk Like (lubię to) pod postami? »

robercik101

Plugin, umożliwiający lepszą obsługę for dla urządzeń mobilnych ;)
https://tapatalk.com

EosCris

Fajnie Robercik, a jak się to ładuje na takowe urządzenie ? Bo ja kompletnie zielona jestem, jeśli chodzi o komputery i necik ::) O:-)

robercik101

Cytat: Aleksandra w Luty 17, 2014, 09:48:55 PM
Fajnie Robercik, a jak się to ładuje na takowe urządzenie ? Bo ja kompletnie zielona jestem, jeśli chodzi o komputery i necik ::) O:-)

To jest tak:
Admin forum instaluje specjalny plugin i zdobywa API Key ze strony TapaTalka
Jak wszystko pójdzie dobrze (instalacja TapaTalka i aktywacja forum wygenerowanym kluczem), użytkownicy mogą ściągnąć aplikacje z Google Play lub iStore (za darmo) i po prostu w pełni korzystać z forum :D

EosCris

No fajnie, fajnie :) Ciekawe co Robert na to powie ::) Trzeba będzie zaczekać, czy zadziała coś w tym  kierunku?

Robert Noble

Tapatalk jest już zainstalowany na naszym forum. W aplikacji wystarczy wyszukać hasło Forum OOBE IRN. Rzeczywiście dzięki niej forum na komórce jest czytelniejsze i zdecydowanie szybciej chodzi.

GuineaPig

Działa, działa, działa, działa :-)

Robert Noble

Zauważyłem pewien błąd tapatalka. Użytkownicy, którzy mają dwuczłonowy login nie są w stanie się zalogować, bo nie da rady zrobić spacji. A więc brak czata, oraz możliwości logowania dla osób z dwuczłonowym nickiem nie pozwalają mi z niego w pełni korzystać.

Robert Noble

Pojawiła się nowsza wersja tapatalka. Na dniach zrobię aktualizację.

Share via facebook Share via twitter
sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble