Instytut Roberta Noble

Zatyczki do uszu do praktyki OOBE

Zaczęty przez EosCris, Kwiecień 20, 2024, 09:35:12 AM

« Obudź się! | Bruce Moen »

EosCris

Bartek P. to dla Ciebie zdjęcie tych stoperów o których mówiłam wczoraj na live na rozbudzaniu :)

Ja ich używam gdy jestem w miejscu gdzie wiem, że nie będzie spokojnie, czyli coś co mogłoby mi przeszkodzić w mojej podróży poza ciałem ;)

Polecam tym, którzy mają kłopot z relaksacją ciała, jak słyszą dźwięki z zewnątrz :) no i do dobrego głębokiego snu także :)

You cannot view this attachment.

kynek

Wyglądają jak plastelina, która mogłaby zostać wepchnięta do ucha za głęboko 🤔

BartekP

Dzięki, przetestuję (z wszelkimi zatyczkami mam obawę czy nie ubijają woskowiny usznej, żeby słuchu sobie nie popsuć :) )

nautiluz

No cóż ucho można najprzód wyczyścić. I w ogóle dobrze dbać o higienę uszu tj czyścić je regularnie i żeby ta woskowina się właśnie nie odkładała. Ja próbowałem takim olejem, efekt raczej mizerny - może się za wcześnie poddałem  :D używałem też świeczek ale i tu podobnie może trzeba by ich używać pod rząd przez kilka dni. Ja mam długie włosy więc dla mnie to trochę problem zrobić takie świecowanie samemu. Może macie jakieś patenty przy okazji tych stoperów jak dbać o higienę ucha? Wodę utlenioną też stosowałem, efekt chyba najlepszy był jak byłem u lekarza i płukali wodą na ciepło.

BartekP

Ja czyszczę uszy tylko wodą i nie mam problemów, ale nie wiem czy zatyczki nie spowodują że trzeba będzie czyścić uszy jakimś preparatem?

EosCris

Cytat: kynek w Kwiecień 20, 2024, 09:40:47 AMWyglądają jak plastelina, która mogłaby zostać wepchnięta do ucha za głęboko 🤔

można tak wymodelować, że nie wpycha sie za głęboko a zostaje na brzegu :)

EosCris

Cytat: BartekP w Kwiecień 20, 2024, 12:06:11 PMDzięki, przetestuję (z wszelkimi zatyczkami mam obawę czy nie ubijają woskowiny usznej, żeby słuchu sobie nie popsuć :) )

Tak jak napisałam Kynkowi, mozna wymodelować odpowiednio, nagrzewa się ją w reku i mozna zrobić taką kulkę i wtedy włozyć i wymodelować w uchu, aby nie wciskać za głęboko. Do czyszczania uszu można używać acustone, to pomaga pozbyć sie nadmiaru woskowiny, a raz w roku powinno sie być u laryngologa na czyszczeniu uszu ;) :)

BartekP

Cytat: EosCris w Kwiecień 20, 2024, 02:18:13 PM... a raz w roku powinno sie być u laryngologa na czyszczeniu uszu ;) :)

Pójdę na NFZ, ciekawe jakie terminy?  ;D

EosCris

Cytat: BartekP w Kwiecień 20, 2024, 07:36:42 PM
Cytat: EosCris w Kwiecień 20, 2024, 02:18:13 PM... a raz w roku powinno sie być u laryngologa na czyszczeniu uszu ;) :)

Pójdę na NFZ, ciekawe jakie terminy?  ;D

No najlepiej na nfz, w końcu po coś się opłaca składki :D . Ważne aby się zapisać i spokojnie czekać :)

kynek

Cytat: EosCris w Kwiecień 20, 2024, 09:35:12 AMYou cannot view this attachment.

Mam i ja! 3,3zł za parę. Przetestuję dzisiaj 🙂

EosCris

CytatMam i ja! 3,3zł za parę. Przetestuję dzisiaj 🙂

Super Kynek!

Ja tak rozdzielam to i skręcam i tworzę taki mały szpicek delikatny żeby za głęboko w ucho nie wpychać :) i jak juz jest taki ciepły plastyczny to się go ładnie układa w uchu :)

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble