Instytut Roberta Noble

Obrazy Mocy Cris

Zaczęty przez Encantada, Styczeń 28, 2026, 07:13:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Encantada

Jeśli kupiłeś/-aś lub planujesz zakup Obrazu Mocy Cris i chcesz się o nich więcej dowiedzieć, to tworzę ten wątek, aby każdy zainteresowany mógł zadać tutaj swoje pytania. Zapraszam do zadawania pytań! 😊

1. Jak powinna wg. Ciebie wyglądać praca z Twoimi obrazami? Czy jest jakiś jeden określony sposób czy możemy sobie eksperymentować, np koncentracja na jednym punkcie, wpatrywanie się z intencją, wpatrywanie się połączone z odpowiednią medytacją?

2. Słyszałam, że w obraz można wniknąć. Czy muszę znaleźć drzwi, czy może wystarczy w niego wejść/wniknąć jak w lustro?

3. Jeśli są to drzwi, to czy możliwe jest ich odnalezienie podczas praktyki wpatrywania się czy tylko podczas śnienia?

4. Czy są tylko jedne drzwi?

5. Co polecasz zrobić, gdy znajdę wejście i wejdę do świata, który stworzyłaś?

6. Czy tylko właściciel obrazu będzie w stanie z nim pracować? Czy np. jak ja mieszkam z Matlejem tzn., że Matlej też może pracować z moimi obrazami, a ja z jego?

7. Czy dobrze zrozumiałam, że obraz mocy pracuje z nami/oddziałuje na nas, nawet wtedy, kiedy na niego nie patrzymy?

8. Czy pracuje też z innymi domownikami?

9. Czy mój obraz mocy mogę pokazywać innym, czy jeżeli zależy mi na pracy z nim, to powinnam tego unikać?

10. Jeśli nie powinnam go pokazywać innym, dlaczego?

11. Jeśli nie powinnam go pokazywać, a to zrobię, to jak zniwelować negatywne skutki?

12. Czy to prawda, że Twoje obrazy same wybierają swoich właścicieli?

13. Czy może się zdarzyć, że mój obraz jest za mocny dla mnie? Jeśli tak, to co można z tym zrobić, jeśli mimo wszystko chce się z nim pracować?

Matlej

To ja będę tutaj dodawał moje pytania:

1. Jak już uda mi się wejść w obraz, to w jaki sposób znajdę wyjście?
2. Czy kiedy wpatruję się w obraz to moja energia dołącza do zasilania świata stworzonego przez Ciebie? Czy dzięki temu staję się częścią tego świata i dzięki temu mogę wniknąć w obraz i przenieść się do tego świata w śnieniu?

EosCris

Czekam na Wasze pytania.

Ps. Niebawem przeniesiemy ten wątek do działu dla wszystkich forumowiczów.

Robert Noble

Przeniosłem już wątek do działu publicznego (Techniki). Wszystkie pytania odnośnie Obrazów Mocy możecie kierować tutaj, co ułatwi Cris nawigację :)

Ja też zadam pytanie. Chociaż znam na nie odpowiedź, może kogoś to zainteresuje.

1. Czy Obraz Mocy, działa tylko na ludzi, czy działa też energetycznie na całe otoczenie np. mieszkanie, czy dom?

Nemo

1. Czy Moc obrazu słabnie z czasem? Np. człowiek przyzwyczajony, że jeśli coś jest umiejscowione w czasie, to żywotność tego zaczyna się i kończy. Moc większa na początku namalowania obrazu, a za 10 lat już jest znikoma?
2. Czy można jednocześnie ćwiczyć 'wpatrywanie się w obraz' w dwie osoby?

Anelisa

Cześć Wszystkim Nawigatorom Nieskończoności

Czy istnieje możliwość ( oprócz indywidualnej eksploracji) zanurkowania z EosCris w Sen obrazu dla pozyskania dodatkowych informacji. Na przykład, jeśli jest to zwierzę mocy, może chciałoby coś przez EosCris przekazać? Jeśli to dom Naguala, to może ktoś lub coś w nim czeka na kontakt.

Ometeotl ( dwie siły, które łączą się by tworzyć)

Pozdrawiam

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble