Instytut Roberta Noble

Książki

Zaczęty przez robercik101, Lipiec 05, 2013, 04:54:36 PM

« Propozycje Eksperymentów | Kulki mocy »

robercik101

Cytat: Robert Noble w Sierpień 09, 2013, 12:20:33 PM
Sofia to prawda, że dużo osób zgrywa sobie ebooki na kindle i zapewnia sobie lepszy komfort czytania. Jednak jeśli o mnie chodzi to wszelkie książki na kindlu mógłbym czytać, ale te związane z OOBE muszę mieć fizycznie w swojej kolekcji. No a jeszcze lepsze są te z autografami :D Chyba jestem staroświecki...

Mnie rodzice się czepiają, że ślepie na literki :D
Wydawnictwo IRN? Ciekawy pomysł ;)

Robert Noble

Książki byłyby fajne. Ambitny plan wydruku ulepszonych wersji moich ebooków niestety oddalił się niespodziewanie. Kto wie, kiedy matrix będzie mniej obciążony i się do niego łatwiej włamię...

Robert Noble

A jednak wszystko wskazuje na to, że pomyślne wiatry dopiszą i książka OOBE - Drugie Życie Poza Ciałem, ukaże się w wersji papierowej. Oczywiście będzie uzupełniona o jeszcze dokładniejsze informacje mające na celu szybciej zaznajomić czytelnika z doświadczeniem OBE.
Ciekawe czy dożyję czasów gdy ktoś z forumowiczów również weźmie się za pisanie książki o tematyce zgodnej z ideą IRN.

Świetlisty

Cytat: Robert Noble w Czerwiec 06, 2014, 08:46:26 PM
......
Ciekawe czy dożyję czasów gdy ktoś z forumowiczów również weźmie się za pisanie książki o tematyce zgodnej z ideą IRN.
Jest taka szansa ;) Bądź cierpliwy.... :)

Robert Noble

Skoro jest szansa to jestem spokojny ;) Książka: OOBE Drugie Życie Poza Ciałem, już została posłana wydawnictwu więc jest to dobry moment na naukę cierpliwości. 

zinka

No to ładnie, czekamy cierpliwie na wydruk :)

Robert Noble

Tak, jeszcze tych całych procedur jest trochę więc ta cierpliwość musi być duża. Mam jednak nadzieję, że  książka ukaże się jakoś po wakacjach. Będę informował na bieżąco gdy czegoś się dowiem.

Robert Noble

Temat ciągle powraca. Pisanie książek w IRN jest jak najbardziej możliwe. Mamy własne wydawnictwo więc nie trzeba być uzależnionym od innych. Pisarze wszystkich rozwojowych treści - DO BOJU!

Zagubiony34

Książki w wersji papierowej 👍👍👍 e booki 👍👍👍 jakkolwiek nie dzielicie się WIEDZĄ jest 👍👍👍💜💜💜 pamiętajmy także o Globalnej Świadomości... Wasze starania nie idą na marne są rejestrowane i zaufajcie ludzie mają przebłyski... Potęga Milczenia to rozumienie. Wiedza w Najczystszej Postaci. Prosto do umyslu. Książki to sznurki po których także można podróżować. A to mój nowy nabytek... pyszna strawa dla duszy...😊 Pozdrawiam.

https://ibb.co/bXJfnxn

Robert Noble

O jakim nowym nabytku mówisz? Bo nie podałeś :) Chyba, że to znowu w załączniku którego nie da się odczytać. Może jest zbyt dużych rozmiarów? 

Zagubiony34

Poprawiłem? ☺️😅

Robert Noble

Tak, teraz widać :) Fajnie wygląda wśród tych świec :)

kynek

Podoba mi się opis jak Czarownice wzięły Cię w obroty żeby zmotywować Cię do wydania Sentencji Mocy. Tym bardziej dziwi mnie jak nie dowierzasz Cris jak mówi Ci ile książek wydasz.

Podobno jak sobie przypomnisz to już zawsze pamiętasz, więc albo się Czarownic nie boisz albo jednak pamięć zawodzi  \>:D

EosCris

Kynek, mnie też to dziwi  \>:D  ::)  :D

Robert Noble

Cytat: kynek w Grudzień 26, 2023, 11:39:14 AMPodoba mi się opis jak Czarownice wzięły Cię w obroty żeby zmotywować Cię do wydania Sentencji Mocy. Tym bardziej dziwi mnie jak nie dowierzasz Cris jak mówi Ci ile książek wydasz.

Podobno jak sobie przypomnisz to już zawsze pamiętasz, więc albo się Czarownic nie boisz albo jednak pamięć zawodzi  \>:D

To jak zachowuje się Czarownik, jest ściśle przemyślaną strategią. Nieskazitelni Wojownicy są w stanie znacznie wyprzedzać czas. To jak sianie ziaren, z których wyrasta konkretne drzewo z konkretnymi owocami.
Czarownic jak i Czarowników boją się zwykli ludzie... ale to przecież już każdy wie kto czytał moje książki i uważnie słucha nas na kanale ;)

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble