Moce nadprzyrodzone

Zaczęty przez Robert Noble, Luty 27, 2021, 09:32:35 PM

« Strona Główna Instytutu - sugestie | Rysownik/Grafik - Poszukiwany »

Robert Noble

Szukaliśmy osób które wykazałyby się nieprzeciętnymi umiejętnościami, takimi które można nazwać nadprzyrodzonymi. Niestety oprócz oszustów i ludzi z zaburzeniami psychicznymi nie natrafiliśmy na nikogo. Czy zatem takie zdolności są możliwe? Jeśli tak to dlaczego nikt nie potrafi tego udowodnić?

III

Wszystko zależy co określimy mianem nadprzyrodzonych zdolności, mam wrażenie że spotkałem na swojej ścieżce trochę takich osób z różnymi spektrami zdolności, od najprostszych typu precyzyjne dostrzeganie barw aury do bardziej zaawansowanych typu zdalne widzenie czy nawet operowanie energią w sposób namacalny ofensywny/defensywny tu na poziomie tzw. materii. Wniosek jaki mogę wysnuć wobec trudności w namierzeniu takich osób jest to, że te osoby najzwyczajniej w świecie znajdują się w swoich lokalnych rzeczywistościach i nie mają parcia na udowadnianie/rozgłaszanie swoich zdolności, wiodą albo zwykłe życia, albo łączą swoje talenty z praktycznymi rzeczami w społeczeństwie, np. prowadząc klinikę medycyny naturalnej, etc.

Share via facebook Share via twitter