Instytut Roberta Noble

Nagrania medytacyjne - Ścieżki Szamana

Zaczęty przez Robert Noble, Czerwiec 15, 2013, 09:11:43 PM

« Wlepki | Punkty Respectu »

Robert Noble

Chciałbym, abyście podzielili się fajnymi nagraniami do prowadzonej medytacji.
Ostatnio słuchałem dość intensywnie nagrań naszej forumowiczki Animy i muszę przyznać, że są bardzo sympatyczne.

A może ktoś chciałby ułożyć tekst do takich prowadzonych medytacji?

robercik101

Ja mam u siebię nagrania Adama Bytofa i ćwiczenia Moena :D
Cytat: Robert Noble w Czerwiec 15, 2013, 09:11:43 PM
A może ktoś chciałby ułożyć tekst do takich prowadzonych medytacji?
Można spróbować :D

Robert Noble

Przydałoby się stworzyć jakieś fajne nagrania z prowadzoną medytacją. W tym wątku można zgłaszać swoje propozycje dotyczące takich nagrań, treści, tematyki itp. Jestem zwolennikiem tego rodzaju prowadzonej medytacji, gdyż poddając się głosowi prowadzącemu możemy osiągać naprawdę głębokie stany relaksu.

Możecie tworzyć teksty do nagrań (skrypty), które później będziemy mogli wykorzystać w takiej prowadzonej medytacji.

Do takich nagrań audio, możemy oczywiście dodać dźwięki synchronizujące półkule mózgowe, aby jeszcze bardziej spotęgować efekty głębokiej medytacji.

Robert Noble

Z tym tekstem to chyba się nie uda, nikt nie jest zainteresowany pisaniem :)

Mam w planach nagrać parę nagrań. Obecnie na stronie IRN w dziale audio udostępniłem Afirmacje OOBE.
Wszelkie pomysły na nowe nagrania ciągle są mile widziane.

smirrr

Cześć, jestem muzykiem. W ciągu najbliższych miesięcy mam zamiar zająć się tematem i mam nadzieję, że wyjdzie z tego coś interesującego. Takimi rzeczami się jeszcze nie zajmowałem, więc będzie to dla mnie wyzwanie, ale postaram dać wszystko z siebie i podzielić się wynikami. Pozdrawiam! :D

Robert Noble

Smirrr z całą pewnością będziemy chcieli stworzyć nagrania do medytacji. Muzyka, jej skomponowanie i montaż odgrywa w tym istotną rolę, co najmniej 50%. Fajnie gdybyś miał w tym swój udział :)

Robert Noble

Jestem w trakcie tworzenia zestawu składającego się z trzech nagrań pod tytułem "Ścieżki Szamana". Są to nagrania, mówiące o szamańskich praktykach wykonywanych od tysiącleci.

Nagrania te umożliwią Ci: kontakt z duchami opiekuńczymi, nabranie mocy i co najważniejsze przygotowanie do wyjścia z ciała.

zinka

Obecnie na stronie IRN w dziale audio udostępniłem Afirmacje OOBE.

a gdzie mogę znaleźć te afirmacje?

a ile czasu będą trwały te nagrania, co tworzysz?

Robert Noble

Na samym dole jest przycisk "pay with a tweet or facebook", aby pobrać nagranie trzeba zalogować się na jednym z tych portali, wtedy możliwe jest pobranie pliku.

Robert Noble

Cytat: zinka w Październik 12, 2013, 07:56:18 PM

a ile czasu będą trwały te nagrania, co tworzysz?

W projekcie nagrań długość ich trwania ustalona jest na 30 minut każde. Łącznie daje to 90 minut przebywania w Szamańskich Światach. Zaangażowałem w to całego siebie, więc wszystko co dotyczy tych nagrań śni mi się po nocach. 

Robert Noble

Przedstawiam Wam zapowiedz Ścieżek Szamana. Jednocześnie chciałem podziękować Arturowi za wykonanie tak wspaniałego Trailera. Bez niego, Ścieżki Szamana nie były by tym, czym wkrótce będą.

Świetlisty

Teraz już tak bardziej oficjalnie.... brawo !!!
<brawo> <brawo> <brawo>
<sun>

Robert Noble

Jest coraz bliżej do zakończenia projektu.

EosCris

Robert Noble

Można powiedzieć, że projekt jest już ukończony. Jeszcze pozostają tylko drobne formalności. Oficjalnie produkt będzie dostępny do nabycia w sklepie Instytutu.

Share via facebook Share via twitter

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble