Instytut Roberta Noble

Propozycje Eksperymentów

Zaczęty przez robercik101, Maj 14, 2013, 04:37:08 PM

« Kulki mocy | Książki »

robercik101

Tu można dodawać swoje eksperymenty, związane z OOBE\LD\Telepatią\Energią, a zespół Instytutu Noble'a je rozpatrzy, i gdy uzna jakiś za ciekawy, wykona
Propozycje, powinny być szczegółowe, czytelne i rozsądne

Robert Noble

Widzę, że nie ma żadnych propozycji na eksperymenty.  Wdrożenie ich byłoby trudne bo już teraz mamy masę ciekawych kierunków, które po kolei realizujemy badając je w poza. Temat pozostawię przyklejony, gdyby ktoś zechciał coś zaproponować na przyszłość.

kynek

Ja z Silverem eksperymentujemy.
Będziemy się poznawać w oobe  :D

EosCris

Cytat: kynek w Kwiecień 22, 2024, 05:38:45 PMJa z Silverem eksperymentujemy.

hihih o tak! Ciekawa jestem co tam Wam wyjdzie ::)

Robert Noble

Rozumiem, mam nadzieję, że nie jesteście pod wpływem netflixa :) I poznawanie siebie będzie nieskazitelne :) W końcu walczymy o świadomość! :D

EosCris

Cytat: Robert Noble w Kwiecień 22, 2024, 09:45:06 PM

Rozumiem, mam nadzieję, że nie jesteście pod wpływem netflixa :) I poznawanie siebie będzie nieskazitelne :) W końcu walczymy o świadomość! :D

<smiech>  <smiech>  <smiech>  <jury> To Ci wyszło Robert z tym netflixem :D

kynek

Cytat: Robert Noble w Kwiecień 22, 2024, 09:45:06 PMmam nadzieję, że nie jesteście pod wpływem netflixa :)

Jeszcze nie oglądałem Incepcji, ale się przymierzam.
Sugerujesz że jest tak inspirująca? 🤔😜

Robert Noble

Cytat: kynek w Kwiecień 23, 2024, 08:55:40 AMJeszcze nie oglądałem Incepcji, ale się przymierzam.
Sugerujesz że jest tak inspirująca? 🤔😜

Filmik (Incepcje) można obejrzeć, ma fajną ścieżkę dźwiękową. Jest jakaś tam akcja, ale ze śnieniem nie ma zbytnio wiele wspólnego. Jeszcze nie spotkałem się z filmem, który przedstawiłby śnienie w sposób chociażby zbliżony do tego jak jest :D

Silver

Ok w takim razie wszystkie relacje z poszukiwań Kynka w śnieniu będę wrzucał w tym wątku :)
rano próba numer 3 :)

kynek

Silver

Dziś spotkałem Cię w zwykłym śnie. Przechodziłeś jakimś deptakiem wzdłuż jakiejś plaży w słuchawkach na uszach. Krzyczałem do Ciebie "cześć Kynek". Ty na chwilę się zatrzymałeś i spojrzałeś na mnie, po czym zdjąłeś słuchawki i odpowiedziałeś mi "cześć" po czym poszedłeś dalej :) Tutaj od razu wiedziałem, że to TY.

Zobaczymy jak w OOBE mi pójdzie spotkanie Ciebie tak w pełni świadomie :)

Silver

Udało mi się po wyjściu z ciała nawiązać kontakt z Kynkiem. Było to coś na zasadzie połączenia telefonicznego i rozmowa. Zrobiłem to zaraz po dostrojeniu się do otoczenia, aby mnie nie cofnęło.

Kynek odezwał się bardzo cichym głosem, a ja zacząłem mu mówić, że to ja Silver i chciałem potwierdzenia czy to na pewno On. Głos się zgadzał i Kynek również to potwierdził, ale był bardzo zdziwiony, a nawet wręcz wkurzony, tak jakbym mu przeszkadzał. Zdziwiony jego tonem głosu zaczynam mu tłumaczyć, że się umówiliśmy, że spotkamy się w podana mi swoje imię w celu późniejszej weryfikacji, ale gdy go tylko zapytałem o jego imię to wkurzył się jeszcze bardziej i powiedział, że na to pytanie mi nie odpowie.

Powiedział mniej więcej coś takiego: "Na takie pytania to ja nie będę odpowiadam! Zapytał byś lepiej o moje zdrowie, a nie o jakieś głupoty. Najpierw muszę uporządkować swoje sprawy zdrowotne, a dopiero później możemy pomyśleć o jakiś zabawach w zgadywanie imion."

Po czym zakończył rozmowę bez żadnego pożegnania. Mówiłem mu jeszcze, że przecież się umawialiśmy, ale nie było już z Nim żadnego połączenia. Myślałem, że może to nie był On i że ktoś specjalnie się podszył pod Niego, ale raczej nie, bo po skończonej rozmowie mogłem dalej eksplorować otoczenie w którym się znajdowałem. Nie było cofki ani utraty świadomości tak więc przypuszczam, że mi się udało. Nie było to spotkanie twarzą w twarz, ale kontakt jak najbardziej był prawdziwy.

Kynek jednak rzeczywiście nie jesteś taki sympatyczny poza ciałem jak w ciele ;)

Po ostatniej przerwie udało mi się to przy drugiej próbie, ale ogólnie miałem o wiele więcej podejść, aby go spotkać i nigdy się nie udawało. Sam nie wiem, czy mogę tą rozmowę zaliczyć jako zadanie wykonane...

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble