Instytut Roberta Noble

Ćwiczenia na uruchomienie żeńskiej energii.

Zaczęty przez zinka, Lipiec 21, 2016, 09:10:20 PM

« chrapanie i bezdech senny - jak się pozbyć? | Pokrzywa zwyczajna i jej właściwości »

zinka

Starosłowiańska gimnastyka dla kobiet- "Narodziny gwiazdy"

Parę fajnych ćwiczeń dla pań ;)

Robert Noble

A dla panów to nic nie ma? Mają się tylko zadawać z kobietami i od nich czerpać całą energię ?

zinka

Według najnowszej teorii, mężczyźni zasilani są kobiecą energią, więc kobiety muszą mieć jej dość, żeby mogły się nią dzielić z facetem, co wcale nie przeszkadza, żeby facet też se trochę poćwiczył  :)

Robert Noble

Zinka Ty to wszystko przerobiłaś? Normalnie to trzeba mieć niezłą gibkość :) Teraz wiem, czemu to nie jest dla facetów ;)

zinka

hahaha, no trza ćwiczyć, żeby być takim gibkim, niektóre ćwiczenia sprawiają trudność jak się ma zastane kości ;)

Robert Noble

Tak gibkość to bardzo ważna rzecz. Ogólnie można być silnym, mieć kondycję, ale jak się nie ma gibkości to jest porażka. Człowiek czuje się wtedy staro...

zinka

Zgadza się, nie ma to jak lekkość w poruszaniu się :)

Robert Noble

Zinka fajnie, swoim wpisem znowu mnie zmotywowałaś do ćwiczeń nad gibkością :) Kiedyś często się rozciągałem i sprawiało mi to dużą frajdę, problemem było to, że chciałem uzyskiwać zbyt szybko widoczne rezultaty.

zinka

Wiatr1000

Ten filmik znam i jest filmik o męskiej energii ;) Trzeba poszukać na stronkach o słowiańszczyźnie :) Były to ćwiczenia z kijem na dworze bardziej takie ćwiczenia walki/obronne. Ale zasada i cel podobny do tego co Zinka zamieściła.

Share via facebook Share via twitter

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble