Instytut Roberta Noble

Moje dwa OOBE

Zaczęty przez Thariones, Styczeń 11, 2026, 11:06:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thariones

Witam, mam 36 lat a w wieku 17 lat dowiedziałem się co to świadome sny a troszkę później co to oobe. Zacząłem próbować ale na początku nie wychodziło, potem był przełom. Opisze dwa moje ciekawe wyjścia z ciała. Pierwsze było takie, że rozluźniałem sie w nocy i po godzinie nagle zacząłem słyszeć pisk a potem huk, czułem wibracje w ciele, na początku słabe a potem wydawało mi sie, że mnie jakby rzuca, jakbym wibrował. Nagle cisza. Chwila ciemności i pojawiam sie w jakimś pięknym miejscu, w tle leci jakaś muzyka, piękna nie do opisania, nie słyszałem nigdy czegoś takiego w życiu, jakaś postać trzymała mnie i była nade mną, przesłała mi myślami że pokaże mi coś, zaczęliśmy lecieć i widziałem bodajże 3 różne krainy ale zapamiętałem tylko jedną, były tam takie wielkie kawały ziemi wiszące w powietrzu, z nie których leciał wodospad w dół, było kolorowo ale nieba nie widziałem, próbowałem spojrzeć na byt, który mnie trzyma i leci ze mną ale nie mogłem, światło i jego ciepło przechodzące wręcz w przyjemne gorąco mi na to nie pozwalało, wiedziałem, że nie ujawni swojej twarzy o ile w ogóle ją posiadał. Lecieliśmy tak nad tymi lewitującymi górami i kawałami ziemi a na nich były różnorakie świątynie czy tam inne budynki, było cudownie, czułem radość, ciepło i spokój, następnych dwóch krain już nie pamiętam, to wyjście było bodajże w 2015 roku a go nie zapisałem od razu, zostały mi szczątki w głowie. Za to kolejne wyjście było dla mnie wyjątkowe, miałem świadomy sen i przez niego postanowiłem, że chce wyjść z ciała, momentalnie mnie wyrwało i trafiłem do pokoju, wszystko z drewna, był blat a obok niego stał mężczyzna ubrany w garnitur i kapelusz, wyglądał jak z lat 60. Za mną były drzwi a drugie były za nim. Podszedłem do tej postaci i zapytałem myślami "gdzie jestem?" a on mi odpowiedział "Pomiędzy" i tyle, nie wiedziałem o co chodzi, nie chciał mnie dalej przepuścić, potem nastał dziwny stan, uniosłem sie w górę powoli i zacząłem odczuwać ogromną ekstazę w każdym milimetrze ciała, czułem szczęście, ciepło, spokój, brak problemów, lekkość jak tak zawisnąłem w powietrzu, ten stan przyjemności, która była poza moje wyobrażenia trwała jakoś kilka minut a potem zostałem nagle wciągnięty do ciała. Wstałem z łóżka i płakałem, że czegoś takiego doświadczyłem a jednocześnie że sie skończyło i chciałem tam wrócić ale już tej nocy nie mogłem. Nie wiem jak to interpretować, czy drzwi za nimi to była już śmierć a drzwi za mną to było życie i powrót do ciała? W każdym razie dawał mi do zrozumienia ten byt, że nie mogę go minąć i przejść drzwiami za nim. Miałem też kilkanaście innych wyjść ale te były najbardziej cudowne i zapadły mi w pamięć bardzo mocno. To tyle, jeśli chciałby ktoś zapytać więcej to chętnie odpowiem. Po tych doświadczeniach jestem pewien, że oobe jest realne a to co doświadczałem poza ciałem było hmm... jak to opisać BARDZIEJ REALNE niż rzeczywistość? Czułem mocniej, cieszyłem sie mocniej.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble