Instytut Roberta Noble

Gdzie mogę znaleźć dalszą część

Zaczęty przez OneNight, Styczeń 23, 2016, 04:00:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wiatr1000

Onenight.. Raz że nie czytałem. Bo tak naprawdę mało mnie interesuje takie coś. Tym bardziej fizyka, która i tak mamie mówiłem, że utknie ta tradycyjna fizyka w martwym punkcie.

Fizyka dochodzi do punktu gdzie jest coś co nie udowodnić już w takich sposób. Już fizycy się powołują na nauki Buddy ;)

OneNight

Porzućmy już temat nauk. Co powiesz na to, żeby spróbować odwiedzić tą planetę w OOBE? Potem porównamy opisy :)

Wiatr1000

To już jak najbardziej ok :D  Tylko muszę opanować wychodzenie ;)  Bo na razie to mi średnio to wychodzi ::)

OneNight

To może ja Ci krok po kroku wytłumaczę jak wywołać paraliż senny(oczywiście bez zbędnych halucynacji).
Wybierz sobie nagranie i sprawdź czy przypadnie Ci do gustu ten sposób relaksowania(tylko że podczas próby wyjścia już bez słuchawek).

http://nagraniahipnotyczne.pl/nagrania-hipnotyczne-mp3

Następnie napinasz mieśnie tak delikatnie, aby nie poruszyć kończyną. Zaczynasz od palców u stóp a kończysz na karku i powtarzasz proces dopóki nie poczujesz mrowienia albo zimnej fali.

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble