Instytut Roberta Noble

Audio: Touching Grace / MetaMusic

Zaczęty przez iconka, Czerwiec 28, 2013, 12:31:30 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

iconka

MetaMusic - Touching Grace
SŁOWNIK /  MetaMusic

Długość nagrania 52 minuty i 40 sekund, jakość jak na YT.

Są to wybrane kawałki muzyczne splecione z sygnałami Hemi-Sync.
W tym zrelaksowanym stanie mogą wystąpić rozszerzone i pogłębione doświadczenia stanu medytacji. W trakcie słuchania MetaMusic  zostają otworzone drzwi do tych stanów świadomości, gdzie normalnie są niedostępne.

Możecie się po prostu odprężyć i słuchając  cieszyć się przeżytymi doświadczeniami albo odsłuchać MetaMusic podczas wykonywania innych czynności (tylko nie w trakcie prowadzenia samochodu czy innych pojazdów mechanicznych).
Jeżeli ktoś wypróbuje to nagranie, to proszę o podzielenie się z nami, czy przyniosło to oczekiwany skutek.

Słuchając w słuchawkach stereofonicznych osiągniemy najlepszy efekt  przekazu.

Zapraszam  :)
Miłego słuchania, medytacji  i relaksu :D

zinka

Ja z reguły, to jestem ciężka  do medytacji, ale szukam odpowiednich dźwięków, żeby do mnie przemówiły i mnie poruszyły.

To nagranie nawet jest fajne, może dlatego, że połączone z sygnałami Hemi-Sync, żadnych rewelacji podczas słuchania nie zauważyłam u siebie, ale pod koniec nagrania, czułam, że moja lewa ręka jest ogromna jak u Halka i pulsuje, sprawdzałam czy to pulsowanie występuje  też w innych częściach ciała, ale wyczuwałam je tylko w lewej ręce.

Spróbuje jeszcze raz, zobaczę, może za drugim razem będzie coś więcej. :D

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble