Instytut Roberta Noble

Przybysz ze swej planety pozdrawia ziemian

Zaczęty przez Tomaszek36, Styczeń 10, 2014, 12:47:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tomaszek36

Hm... jestem tu jakby z przypadku i jakby nie...
Zobaczyłem link o obe  na spryciarze.pl.... następnie samo się już tu wklikało.
Obe... próbowałem kiedyś, pierwszy raz z przypadku. Paraliż i strach nie do opisania...
Na dzień dzisiejszy śnię, dla siebię, dla innych, czuję złą energię, zmieniam się, dzięki osobie która przez ponad 5 lat nade mną pracowała a która teraz zasila szeregi świadomości ogólnej a która miała niezwykły dar.... staram się zrozumieć i nawet teraz gdy nie wiem jak cały czas mi pomaga... wskazuje drogę... uśmiechnięta...!

Linek

Witaj Tomaszek 36! ;)

Z nami paraliż nie będzie Ci straszny ;D

EosCris

Witaj Tomku.

Czytaj form, a lęki same miną.
Boimy się tego, czego nie znamy...

Pzdr

Sofia

Tomaszek36

Dokładnie teraz i ja to wiem iż boimy się tego czego nie znamy ale tamto wrażenie było niesamowite gdy chcesz się drzeć i nie można się ruszyć...
Tak na marginesie jest jeszcze ktoś oprócz mnie kto zapisuje regularnie swe sny...?

Linek

Normalne przy paraliżu jeśli przestraszy Cię brak możliwości poruszania ciałem fizycznym ;)

Praktycznie większość forum broni zaciekle swe dzienniczki  >:D :P

Robert Noble

Witaj Tomaszek,

Zawędrowałeś z innej planety na nasze forum - miło nam :)

Na forum ludzie opisują swoje sny i inne doświadczenia. Jeśli chcesz możesz się podzielić swoimi :)

Pozdrawiam

Świetlisty

Tomaszek36

:) Pewnie że kawy ale takiej pół na pół....
tłumaczę łyżeczkę cykorii i łyżeczkę rozpuszczalnej, kolejne pól to woda i jeszcze jedno pół to mleczko... i to ma pychotka.....

Agata

Rozpuszczalna to zabójstwo...nie podajemy rozpuszczalnej >:D

zinka

Tak na marginesie jest jeszcze ktoś oprócz mnie kto zapisuje regularnie swe sny...?

Witaj w  tej mniejszości, bo mało nas, jeśli chodzi o zapisywanie tych zwykłych snów, snów ciekawych i ekscytujących  ;)

Linek

Mniejszości ?  Zinka no nie wiem, nie wiem :D Stawiałbym, że raczej większość zapisuje swoje sny ;)

Normalnie aż zainspirowałaś mnie do zrobienia ankiety na ten temat ;)

Agata

Ja zapisuję swoje wyjścia, bardzo szczegółowo, opisuję wszystko na gorąco.

EosCris

Ja Ziniu, zapisuje wszystkie i to ze szczegółami

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble