Instytut Roberta Noble

Dlaczego ludzie nie fiksują się...

Zaczęty przez Robert Noble, Lipiec 12, 2025, 08:03:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EosCris

zatem nie dowiesz sie o czym mówimy. a póki się nie dowiesz, nie mamy ze sobą o czym rozmawiac. no chyba, ze o pogodzie ale nie bede zaśmiecać wątku.

EosCris

Cytat: OneNight w Sierpień 08, 2025, 10:06:18 AM
CytatBrawo, wreszcie piszesz o sobie, otwarcie. Tylko to trochę niespójne- jednej strony piszesz o własnej praktyce, a z drugiej, że ktoś Cie miał przekonać do czegoś.

Do swoich książek mnie nie przekonał, mówię o książkach. Robert przecież nie jest jedyny. Więc nie przekonał mnie jako osoba do tego, by kupić jego książki.

jedyny, ktory mówi aby samemu doświadczać a nie słuchac innych. powodzenia na twojej drodze ku... oświeceniu. Cześć

Nemo

Hej OneNight, przeczytałem o co się 'batalia' toczy i widze że Ty stoisz w swoich przekonaniach i opiniach nie do końca zweryfikowanych przez własne doświadczenie i to co np Cris albo Nautiluz pisząc do Ciebie próbowali wskórać to otworzyć Twoją klatkę. Ona jest często niewidoczna od wewnątrz. Ale jest. Wiem po sobie :)
Nie ma sensu przepychać się o 'racje' OneNight , skorzystaj jak chcesz albo idź swoją drogą.
Myślę sobie że jakbyś poznał bliżej Roberta i Cris mógłbyś wiele skorzystać. Pozdrawiam i owocnych poszukiwań  :)

sklep ezoteryczny super produkty rozwojowe misy krysztalowe uzdrawianie strona autorska robert noble strona instytutu roberta noble strona instytutu roberta noble